AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 27, 28 i 29 d'octubre 2023 - continua el pas de fronts
No sé vosaltres, però ens encanta aquestes situacions de temps canviat, on en un dia, passa una mica de tot! Sii, encara moltes zones falta que plogui molt més, però de moment tenim dos fronts moderadament actiu a la vista (avui i dilluns) i temps mogut, millor que ventades seques o anticicló.. Ho expliquem amb més detall i amb la previsió AUDIO a continuació:
Molieres - Meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 27 octubre 2023
Després de la pluja de dijous, divendres es presenta de nou amb més clarianes, tot i que les nuvolades donaran alguns ruixats cap a mig matí a l'Empordà i a la tarda, de forma puntual a altres indrets. En general però, no plourà en el conjunt del Pirineu. Torna a baixar la temperatura. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 28 octubre 2023
Dissabte cobert al vessant sud del Pirineu occidental, on fins i tot tindrem estones amb plugims (Ribagorça, nord Jussà i sud Sobirà). Sense precipitacions a la resta del Pirineu i Prepirineu, on tindrem més estones de sol com més a llevant. Temperatura amunt un altre vegada. Vent agafant intensitat del SW a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 29 octubre 2023
Continuen els núvols abundants al Pirineu occidental, especialment vessant sud i on poden continuar alguns ruixats en aquesta zona. De cara a la tarda, els ruixats aniran a més en aquesta zona. A la resta de nou més clarianes i sense precipitacions. Temperatura que puja una mica més. Ventada forta del SW, especialment a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Sembla que dilluns arriba una bona ploguda de nou, als indrets on ha plogut més aquests darrers dies.. Atenció a zones del Pirineu Aragonés, alguns registres en 10 dies fregaran els 500mm! Continua però amb pluja més modesta al Pirineu i Prepirineu oriental.. I més enllà, indefinició! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.