LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 27 i 28 de novembre 2023 - acaba novembre amb fronts!
Tenim una setmana amb el pas de dos fronts que ens donarà moviment les properes jornades! Primer frontet arribant entre dilluns i dimarts amb nevada feble especialment al vessant nord del Pirineu.. I creuem dits perquè els mapes actuals acabin complint-se, amb un front potent arribant especialment al vessant sud del Pirineu (AMB UN PERÒ).. Ho expliquem amb més detall i amb previsió àudio a continuació:
26 nov nevada - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 27 novembre 2023
Jornada gris, amb força núvols i algunes clarianes transitòries al vessant sud del Pirineu. Precipitacions febles, especialment al vessant nord, a partir del migdia, afectant altres zones del Pirineu axial. Neu baixant de 2.000 a 1.600m. No arribaran a la majoria de zones del vessant sud! Ambient fred. Vent a la tarda tornant a agafar molta intensitat del N.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 28 novembre 2023
Nova jornada gris, amb núvols més prims al Prepirineu i vessant sud i precipitacions entre febles i moderades al matí, al vessant nord. A partir del migdia marxen les precipitacions. Cota de neu 1.600m. Ambient fred. Vent molt fort del nord fins a la tarda o vespre.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres d'espera a l'arribada d'un front potent per dijous, que ens podria donar una regada maca a moltes zones del vessant sud i Prepirineu, especialment, com més occidental! El però, la cota de neu, amb l'arribada d'aquest front es dispararia cap als 2.400m en un primer moment, per baixar finalment cap als 1.800m. Després, més calma per acabar la setmana. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.