LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 27 i 28 de novembre 2023 - acaba novembre amb fronts!
Tenim una setmana amb el pas de dos fronts que ens donarà moviment les properes jornades! Primer frontet arribant entre dilluns i dimarts amb nevada feble especialment al vessant nord del Pirineu.. I creuem dits perquè els mapes actuals acabin complint-se, amb un front potent arribant especialment al vessant sud del Pirineu (AMB UN PERÒ).. Ho expliquem amb més detall i amb previsió àudio a continuació:
26 nov nevada - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 27 novembre 2023
Jornada gris, amb força núvols i algunes clarianes transitòries al vessant sud del Pirineu. Precipitacions febles, especialment al vessant nord, a partir del migdia, afectant altres zones del Pirineu axial. Neu baixant de 2.000 a 1.600m. No arribaran a la majoria de zones del vessant sud! Ambient fred. Vent a la tarda tornant a agafar molta intensitat del N.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 28 novembre 2023
Nova jornada gris, amb núvols més prims al Prepirineu i vessant sud i precipitacions entre febles i moderades al matí, al vessant nord. A partir del migdia marxen les precipitacions. Cota de neu 1.600m. Ambient fred. Vent molt fort del nord fins a la tarda o vespre.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres d'espera a l'arribada d'un front potent per dijous, que ens podria donar una regada maca a moltes zones del vessant sud i Prepirineu, especialment, com més occidental! El però, la cota de neu, amb l'arribada d'aquest front es dispararia cap als 2.400m en un primer moment, per baixar finalment cap als 1.800m. Després, més calma per acabar la setmana. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.