AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 28, 29 i 30 de juliol 2023 - final de juliol poc càlid!
Després de les fortes tempestes de dijous al vespre, divendres i el cap de setmana serà més estable i amb un ambient poc càlid per trobar-nos en plena canícula! Ho detallem tot a continuació!
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 28 juliol 2023
Jornada plàcida, amb domini del cel variable i poques opcions a precipitacions. Ambient amb calor molt agradable. Vent del SW moderat al migdia.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 29 juliol 2023
Continua el temps força estable, amb cel variable. Serà al vespre i nit quan arribin tempestes en punt del vessant nord i Pirineu axial. La temperatura es manté estable. Torna a incrementar-se el vent del SW a cotes altes al migdia.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 30 juliol 2023
Matinada amb pas d'un front que ens durà alguns ruixats o tronades a moltes zones. Al matí obertura de grans clarianes i resta de la jornada estable i sense precipitacions. Boires al vessant nord del Pirineu. Temperatura que baixa de 2 a 4ºC. Vent feble del nord, sensació de fred a cotes altes!
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Continuarem amb aquest temps amb calor poc destacable i temps variable.. Ho anirem seguint.
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.