LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 28 i 29 d'agost 2023 - neu al vessant nord
Continuem amb moviment, portant aquest dilluns una situació de precipitacions moderades al vessant nord del Pirineu i zones pròximes, on nevarà maco!!!A la resta grans clarianes i temps més estable. Dimarts més estable i nous ruixats dimecres.. a partir de divendres, balls de models! Ho detallem tot a continuació:
CF9B4EE1-29DF-4A8E-867E-CB4746DCB666
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 28 agost 2023
Jornada típica de final d’octubre… precipitacions enganxades al vessant nord i zones del Pirineu axial o ertes al nord, on precipitarà de forma moderada fins a mitja tarda i al vespre seran més febles. Bons acumulats i nevada maca a cotes altes! A la resta del Pirineu i Prepirineu clarianes i sense precipitacions. Temperatura freda per l’època de l’any. Vent del NW destacable a cotes altes.precaució amb la sensació de fred i TORB on estigui nevant!
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 29 agost 2023
Dia més estable, amb donini del sol i nuvolades de tarda que donaran alguns ruixats al Pirineu oriental i vessant nord. Ambient fresc, tot i que es recuperen les màximes lleugerament. Vent del NW encara fort a alta muntanya.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
El moviment sembla que vol continuar amb nosaltres.. nous ruixats dimecres i pronòstic incert a partir de divendres… mapes que donen temps mig insegur i altres que donen aiguats pel cap de setmana.. veure’m! 🥳 Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Ruta familia amb raquetes de neu als estanys de Malniu i construcció d'iglús
Dissabte, 2 març 2024
Marxem fins als estanys de Malniu, per fer una fantàstica matinal amb raquetes de neu, on nens i nenes i els seus acompanyants, gaudiran en un entretingut matí amb activitats... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.