LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 28 i 29 d'agost 2023 - neu al vessant nord
Continuem amb moviment, portant aquest dilluns una situació de precipitacions moderades al vessant nord del Pirineu i zones pròximes, on nevarà maco!!!A la resta grans clarianes i temps més estable. Dimarts més estable i nous ruixats dimecres.. a partir de divendres, balls de models! Ho detallem tot a continuació:
CF9B4EE1-29DF-4A8E-867E-CB4746DCB666
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 28 agost 2023
Jornada típica de final d’octubre… precipitacions enganxades al vessant nord i zones del Pirineu axial o ertes al nord, on precipitarà de forma moderada fins a mitja tarda i al vespre seran més febles. Bons acumulats i nevada maca a cotes altes! A la resta del Pirineu i Prepirineu clarianes i sense precipitacions. Temperatura freda per l’època de l’any. Vent del NW destacable a cotes altes.precaució amb la sensació de fred i TORB on estigui nevant!
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 29 agost 2023
Dia més estable, amb donini del sol i nuvolades de tarda que donaran alguns ruixats al Pirineu oriental i vessant nord. Ambient fresc, tot i que es recuperen les màximes lleugerament. Vent del NW encara fort a alta muntanya.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
El moviment sembla que vol continuar amb nosaltres.. nous ruixats dimecres i pronòstic incert a partir de divendres… mapes que donen temps mig insegur i altres que donen aiguats pel cap de setmana.. veure’m! 🥳 Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.