LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 28 i 29 de desembre 2022 - Final del 2022 estable i poc fred
Encarem la recta final del desastrós any 2022 (meteorològicament parlant) amb unes quantes jornades més anticiclòniques, tot i que amb el permís d'un frontet que la matinada de divendres donarà alguns ruixats. L'inici del 2023 potser es comença a trencar aquesta inèrcia i podem començar a parlar de possibles nevades... Ho comentem amb detall a continuació:
pic serrera - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 28 desembre 2022
Jornada estable tot i que tindrem presència de núvols baixos en zones del Prepirineu i zones més obertes al sud i 4 núvols prims per decorar el cel. No s'esperen precipitacions. Ambient fresc de nit a les valls amb inversió tèrmica i caloreta al migdia. Vent moderat del sud a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 29 desembre 2022
Jornada amb increment de núvols a mesura que passin les hores, deixant el cel cobert a la tarda. Al vespre no es descarten alguns ruixats al Pirineu occidental. Al llarg de la matinada arriben precipitacions dèbils. De nou contrast entre el dia i la nit, fred nocturn i ambient suau al migdia. Vent del S moderat a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Acabarem el 2022 amb una nova pujada de temperatura, que persistirà fins al 2 de gener. A partir de llavors continuen les opcions anticiclòniques sobre nosaltres, però els mapes comencen a intuir la possibilitat que l'anticicló s'instal·li sobre l'Europa oriental, deixant la porta oberta a què les borrasques puguin arribar a casa nostra pels volts de reis. .. Ho anirem seguint! RECORDA: Demà dia 28 a la tarda tenim webinar online en directe i gratuït de MeteoPirineus! https://meteopirineuscatalans.com/webinar-nivo/
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa del Cadí, carenant tota la serra!
Dissabte, 15 juny 2024
Us proposem una completa sortida a la serra del Cadí, per fer de punta a punta aquesta meravella de serra del Prepirineu català, tot passant per cims emblemàtics com Costa... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les precipitacions al Pirineu
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot donar a casa nostra! Ho veiem!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.