AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 28 i 29 de febrer 2024- acomiadem febrer amb una bona nevada
Avui tenim nevada al llarg del dia al vessant nord i Pirineu axial i atenció, entre el vespre i propera matinada, nevarà amb intensitat a moltes zones i arribarà de forma feble fins al Prepirineu. Cota de neu 700m. Si heu de conduir, precaució! Treva dijous, per tornar més nevades el cap de setmana. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
nevada final febrer 2023 - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 28 febrer 2024
La nevada a la matinada serà intensa a bona part del Pirineu i més feble com més al sud, arribant pocs centímetres al Prepirineu. Al llarg del matí la nevada anirà a menys i anirà quedant restringida al vessant nord, on nevarà de forma feble fins al migdia. A la tarda s'obriran grans clarianes. Cota de neu 700m. En aquest episodi, es poden superar els 40cm de neu nova a la vall d'Aran, nord del Pallars Sobirà i extrem NW d'Andorra. Temperatura freda, amb ambient d'hivern. Vent molt fort del nord. TORB! A la tarda, perdrà molta intensitat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 29 febrer 2024
La jornada més estable de la setmana. Domini del Sol i arribada de núvols a la tarda i vespre i sense descartar alguns ruixats a darrera hora de la jornada. Temperatura que puja de forma transitòria. Vent en calma al matí, agafant intensitat a la tarda i nit del N.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres a la matinada alguns ruixats i resta de la jornada més estable. Entre dissabte tarda i diumenge al matí, nou front amb precipitacions entre 5 a 25mm força generals. Treva diumenge al matí, per tornar un altre front entre diumenge nit i dilluns. Una bona ratxa de fronts! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.