AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 28 i 29 de juny 2023 - més tempestes fortes
Després de les violentes tempestes d'ahir, tornem a tenir unes quantes jornades per davant amb tardes que tornaran a ser molt mogudes! Dimecres amb noves tronades de tarda i especial atenció amb el front fred de dijous i divendres.. Divendres fred per l'època! Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
vall de madriu
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 28 juny 2023
Matí estable, amb grans clarianes i nuvolades que al migdia aniran a més. A la tarda, tornen les tempestes, tot i que no seran ni tan fortes ni extenses com dilluns i dimarts.. Temperatura més baixa. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 29 juny 2023
Matí variable amb ràpid creixement de núvols, que donarà pas a un migdia i tarda molt inestable amb l'arribada del front fred. Pluges i tempestes a la tarda, vespre i nit, algunes d'elles fortes i que es mantindran fins la matinada de diumenge. Ambient més fresc. Tramuntana moderada a partir de la tarda.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres fred per l'època (podrà nevar per sobre dels 2.800m!) i cap de setmana ja menys inestable i amb calor molt moderada.. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.