LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 28 i 29 de juny 2023 - més tempestes fortes
Després de les violentes tempestes d'ahir, tornem a tenir unes quantes jornades per davant amb tardes que tornaran a ser molt mogudes! Dimecres amb noves tronades de tarda i especial atenció amb el front fred de dijous i divendres.. Divendres fred per l'època! Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
vall de madriu
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 28 juny 2023
Matí estable, amb grans clarianes i nuvolades que al migdia aniran a més. A la tarda, tornen les tempestes, tot i que no seran ni tan fortes ni extenses com dilluns i dimarts.. Temperatura més baixa. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 29 juny 2023
Matí variable amb ràpid creixement de núvols, que donarà pas a un migdia i tarda molt inestable amb l'arribada del front fred. Pluges i tempestes a la tarda, vespre i nit, algunes d'elles fortes i que es mantindran fins la matinada de diumenge. Ambient més fresc. Tramuntana moderada a partir de la tarda.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres fred per l'època (podrà nevar per sobre dels 2.800m!) i cap de setmana ja menys inestable i amb calor molt moderada.. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
PERFECCIONAMENT de raquetes de neu - ASCENSIÓ A LA TORRETA DE L'ORRI
Diumenge, 25 febrer 2024
Anem a pujar a un dels cims més panoràmics del Pirineu, la Torreta de l’Orri, en una possició central al Pirineu, ens regala grans vistes de la serradala! Destinat a... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.