BANNER PREVISIONS
Previsió 29, 30 i 31 de juliol de 2022 - Acabem juliol amb pluja i fresca
Després de les pluges i tempestes de dijous, divendres encara serà molt insegur i amb força tronades i el cap de setmana ja més estable, tot i que encara amb alguns ruixats de tarda.. De moment agost començarà inestable, amb opcions de més tronades! Ho detallem tot a continuació:
Previsió 29, 30 i 31 de juliol de 2022 – Acabem juliol amb pluja i fresca
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 29 juliol 2022
Després de les tronades de dijous, el matí serà variable i sense descartar algun primer ruixat cap al Pirineu occidental, que a partir del migdia i tarda, es tornaran a fer més generals i fins i tot alguna tronada serà intensa. Temperatura fresca després de les calorades viscudes. Vent moderat del SW.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 30 juliol 2022
Al llarg de la matinada quedaran alguns ruixats a qualsevol indret, que a mesura que comenci el matí, aniran desapareixent. Obertura de grans clarianes, tot i que al Prepirineu i al vessant nord del Pirineu les nuvolades seran més abundants i fins i tot amb alguns ruixats. Tarda amb noves nuvolades, i alguns ruixats puntuals, en general però, tarda estable. Temperatura pujant un parell de graus respecte divendres. Vent poc destacable del nord.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 31 juliol 2022
Matí amb cel dominat pel sol i alguns núvols decoratius. A la tarda les nuvolades aniran a més i no es descarten ruixats i tronades de curta durada, tot i que localment podran ser moderades i més probables cap al Pirineu oriental i Prepirineu. Temperatura una mica més càlida que dissabte, calor "agradable". Vent de tramuntana poc intens.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Començarem l'agost amb força inestabilitat de tarda! Matins de sol i algunes tardes que tindrem tronades, típica situació per l'època per anar regant el Pirineu! Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.