AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 29 i 30 de maig abril 2023 - tardes molt mogudes
Les tempestes especialment a les tardes seran les protagonistes i dia rere dia aniran afectant moltes zones del Pirineu i Prepirineu. Dilluns i dimarts abundants, però podrien ser més extenses i intenses dimecres, dijous i dissabte. Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
pic de la serrera - MeteoPirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 29 maig 2023
Matí de clarianes però amb ràpid augment dels núvols, que amb el pas de les hores aniran a més, marcant una tarda de tronades localment intenses i força extenses. Cota de neu alta 2.700m. Continua la calitja. Temperatura càlida. Poc vent en general, tret de moments de tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 30 maig 2023
Com la resta de la setmana continuem amb temps similar. Matí amb clarianes i tarda amb tempestes generals i localment fortes. Cota de neu alta 2.700m. Comença a marxar la calitja. Temperatura una mica més fresca. Alguna ratxa de vent forta acompanyant les tronades.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Tota la setmana continuarà igual! Ruixats i tempestes de tarda que aniran regant dia a dia les nostres muntanyes. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.