LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 29 i 30 de novembre 2023 - ACTUALITZADA darrer dia de novembre, amb pluja i neu
ACTUALITZACIÓ PREVISIÓ: Bones, molt bones notícies! El front que ens afectarà entre demà i divendres sembla que tindrà força més empenta i ens durà una regada abundant al Pirineu occidental i moderada al oriental, registres que fa massa dies que no tenim de forma general! Com ja hem dit en anteriors previsions, cota de neu demà dijous molt alta 2.400m, baixant ràpid divendres als 1.000m. Tou de neu a cotes altes del Pirineu occidental i Pirineu d'Aragó i nevada més moderada a cotes mitjanes amb el que precipiti divendres. Més enllà, temps mig inestable! Ho expliquem amb més detall i amb previsió àudio a continuació:
29 -
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 29 novembre 2023
Jornada amb núvols de retenció al vessant sud del Pirineu occidental, amb cel cobert en zones de la Ribagorça i Pallars i fins i tot amb alguns plugims més probables a la tarda. A la resta del Pirineu més clarianes i sense precipitacions i més sol al vessant nord. Temperatura en augment. Vent de SW agafant intensitat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 30 novembre 2023
Precipitacions al matí especialment al Pirineu més occidental, que de cara a la tarda i vespre es generalitzaran a qualsevol indret. Seran abundants al Pirineu occidental (Ribagorça, Pallars) entre els 20 i 60mm, i més febles com més a tocar del Pirineu oriental, entorn dels 10-20mm. La cota de neu alta, 2.400m! Ambient poc fred bona part de la jornada, baixant en acabar el dia. Vent intens del SW.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres continuen les precipitacions fins a primeres hores de la tarda, amb una cota de neu baixant fort cap als 1.200 - 1.000m. En el total del episodi, es poden recollir fins a 100mm en zones de la Ribagorça i sud Aran, Manyanet i vall Fosca, entre 50 i 70 a la resta del Pirineu occidental i nord del Solsonès, entre 30 i 50 Alt Urgell, Andorra i Cerdanya i entre 20 i 40 Noguera, Berguedà i Ripollès! Cap de setmana força estable i fred, esperant un possible canvi de temps provinent del NW entre dilluns i dimarts.. La propera setmana estarem lluny de l'anticicló, a veure en que es traduirà! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.