BANNER PREVISIONS
Previsió 3 i 4 d'agost de 2022 - Més tempestes
Els mapes continuen indicant un agost més plujós de la mitjana climàtica, i sembla que a partir de demà tindrem unes tardes molt remullades al Pirineu i Prepirineu, amb tronades que seran abundants i força extenses, quina bona notícia! Calor de ple estiu, tot i que amb la sort de tenir refrescades dels xàfecs i nits de molt bon dormir. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 3 i 4 d’agost de 2022 – Més tempestes
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 3 agost 2022
Matí de sol, amb presencia de grans nuvolades a partir de la tarda i especialment cap al vespre, donaran ruixats i tronades a moltes zones. De moment no seran molt extenses, tot i que localment seran intenses. Temperatura de ple estiu, tot i que quan plogui notarem la refrescada. Vent poc destacable, tot i les fortes ratxes de vent de la tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 4 agost 2022
Temps més inestable, matí de sol però els ruixats i les tempestes seran extenses i intenses a la tarda. Allà on la tempesta quedi més encallada, podrà ploure amb molta intensitat. Temperatura ben alta al migdia, però refrescant després de la tronada. Vent poc destacable, tot i les fortes ratxes de vent de la tempesta.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Temps calcat el que resta de setmana. Matins de sol, però les tardes seran ben mogudes i amb intenses tempestes. Els mapes donen bons acumulats de precipitació pels pròxims dies i tot i tenir tempestes que afecten una zona o una altre, al llarg dels dies acabarem regant gairebé totes les contrades. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.