LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 3 i 4 de juliol 2023 - tornen les tempestes
Després de la treva de pluja d'aquest cap de setmana, entre dilluns i dijous haurem de tornar a estar alerta amb les fortes tempestes que ens visitaran durant les tardes! Ens sortirà aigua per les orelles! No et perdis l'evolució de tot plegat a continuació!
Pica-dEstats-MeteoPirineus-3
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 3 juliol 2023
Matí de dilluns tranquil, amb cel blau i 4 núvols decoratius. Al llarg de la tarda les nuvolades aniran a més i tindrem tempestes especialment al Prepirineu i Pirineu oriental, localment fortes, i de forma també a la resta del Pirineu, tot i que semblarien menys extenses. Temperatura càlida. Vent poc destacable, tret de moment de tronada.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 4 juliol 2023
Tornem a repetir mateix patró de temps! Sol al matí i tarda amb nuvolades que tornaran a donar tronades a moltes zones, localment intenses. Ambient una mica més fresc. Poc vent.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres i dijous amb tronades importants al Pirineu i Prepirineu, amb nous patacs d'aigua.. Quina ratxa! I encara per confirmar, però potser a partir de divendres tindrem unes jornades anticiclòniques amb domini del sol i calor de ple estiu. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.