LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 3 i 4 de juny 2024 - tronades de tarda, abans de la calor!
Inici de setmana encara mogut, amb dues tardes (dilluns i dimarts) amb tronades destacables. A partir de dimecres arriba la calor d’estiu per uns dies, tot i que podria acabar amb un fort pet a final de setmana.. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
cumulonimbus cadí
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 3 juny 2024
Matí variable a tot el Pirineu i Prepirineu, amb ràpid creixement de nuvolades. A partir del migdia primers ruixats, que arribaran a qualsevol indret, amb tempestes puntualment fortes i amb calamarsa. A final de la tarda les tempestes més fortes s’aniran concentrant cap al Berguedà i Ripollès. Ambient agradable, però poc càlid per ser juny. Poc vent.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 4 juny 2024
Jornada similar a dilluns, tot i que tindrem ruixats i tronades més locals, menys intenses i que no arribaran a tot arreu, tot i així, alguna podrà ser forta! Temperatura una mica més alta. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres s’inicia un notable augment de temperatura, que ens durà unes quantes jornades de ple estiu i domini del Sol! Podria acabar amb una situació de tempestes severes a final de setmana, una bossa freda entraria pel sud de la península Ibèrica i es podria liar fort amb la calor prèvia! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.