LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 3 i 4 febrer 2023 - cap de setmana primaveral, abans d'una nova onada de fred?
Cap de setmana de sol radiant, ambient primaveral i temps per gaudir de la muntanya i les activitats de neu! A partir de dilluns, NERVIS, ens arriba una nova i contundent glopada de fred, que ens durà de nou ambient gèlid i mapes que donen probabilitat de moment mitjana, a rebre nevades de llevant a cotes molt baixes dimarts, especialment a la zona més necesitada: el Pirineu oriental i bona part del Prepirineu, així com moltes altres zones de Catalunya.. Ho detallem a continuació:
nevada febrer 2023
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 3 febrer 2023
Sol radiant a tot el Pirineu i Prepirineu tota la jornada. Ambient fred de nit a les valls i zones enclotades i menys fred a alta muntanya. Migdia agradable. Vent moderat del nord a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 4 febrer 2023
Cel blau a tot el Pirineu i Prepirineu. Inversió tèrmica destacable. Ambient a les nits ben fred a les valls. Migdia primaveral. Vent del nord destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 5 febrer 2023
Domini del sol fins al migdia i tarda amb arribada de núvols prims. No s'esperen precipitacions. Temperatura al migdia de primavera. Vent del nord agafant força a la tarda.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Tot i la incertesa habitual a tants dies vista amb aquestes situacions, sembla que tindrem força clara la baixada notable de temperatura, amb ambient molt fred durant força jornades consecutives i el que queda encara enlaire és l'abast de les precipitacions. Ara per ara parlem de totes les cotes de neu a casa nostra (fins i tot nivell del mar a la resta de Catalunya) i possibilitat entre dimarts i dimecres a veure nevar especialment a la zona del Prepirineu i Pirineu oriental, amb nevada de moment no molt intensa, però si moderada i molt extensa. Extrem que acabarem de detallar en la previsió de diumenge. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.