LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 30 de novembre i 1 de desembre 2022 - Incògnita!
Mapes bojos!! Encara la borrasca de divendres no fa diana i la previsió pels propers dies és completament incerta a més de dos dies.. De moment avui encara nevada de nord, unes quantes jornades de ple hivern i escenaris de pluges i nevades a mitjà termini, tot i que amb encerta de quan, on i quant. Ho detallem tot a continuació:
Espot-Esqui-MeteoPirineus-5
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 30 novembre 2022
Jornada molt tranquil·la, amb sol a gran part del Pirineu i Prepirineu, tret de restes de núvols matiners al vessant nord, que aniran desapareixent. Temperatura ben freda. El vent encalmarà.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 1 desembre 2022
Comença desembre amb un dia de sol a totes les zones del Pirineu, potser amb arribada de núvols a la tarda pel Pirineu oriental. Jornada freda d'hivern. Vent encalmat.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Anem a cegues actualment amb la previsió pel cap de setmana.. Dependrà de l'entrada de la borrasca de llevant o no.. Mapes que donen una gran nevada i mapes que donen jornada radiant de sol.. Així que toca esperar.. En tot cas, continua el bloqueig anticiclònic al centre d'Europa que ens hauria de portar festivals al Pirineu.. Paciència!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa del Cadí, carenant tota la serra!
Dissabte, 15 juny 2024
Us proposem una completa sortida a la serra del Cadí, per fer de punta a punta aquesta meravella de serra del Prepirineu català, tot passant per cims emblemàtics com Costa... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les precipitacions al Pirineu
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot donar a casa nostra! Ho veiem!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.