LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 30 i 31 d'octubre 2023 - més fronts, ventades i neu!
Acomiadem octubre amb un front moderadament actiu que ens durà una regadeta - nevada, que tornarà a afectar al Pirineu més occidetal amb registres abundants i febles al Oriental. Novembre té ganes de gresca, amb unes potentíssimes borrasques al Cantàbric (en sentirem a parlar molt) i que ens durà fronts i entrades de NW que podrien donar abundants nevades a bona part del Pirineu! Ho expliquem amb més detall i amb la previsió AUDIO a continuació:
9EA8DBFE-7511-4886-9BE9-237E939039D7
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 30 octubre 2023
Bona part de la jornada amb de pluja entre feble i moderada a gran part del Pirineu i Prepirineu, més abundant un cop més al Pirineu occidental (fins a 40mm) i febles a l’oriental (fins a 5mm). Aniran a menys a la trda. Cota de neu baixant a 1.900m. Nevada maca a muntanya del Pirineu occidental. Temperatura més fresca. Vent fort del Sw al matí i girant al NW a la tarda.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 31 octubre 2023
Jornada variable a gran part del Pirineu i Prepirineu, sense precipitacions. Temperatura de plena tardor, acompanyarà per la castanyada! Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres de treva, esperant una potent borrasca que ens donarà un potent front dijous, amb fortes ventades i ploguda - nevada més general i un cop més, abundant especialment al Pirineu occidental! I si es compleix la entrada NW posterior, la nevada podria ser molt abundant a tota la serralada! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa del Cadí, carenant tota la serra!
Dissabte, 15 juny 2024
Us proposem una completa sortida a la serra del Cadí, per fer de punta a punta aquesta meravella de serra del Prepirineu català, tot passant per cims emblemàtics com Costa... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les precipitacions al Pirineu
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot donar a casa nostra! Ho veiem!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.