AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 31 de maig i 1 de juny 2023 - tardes molt mogudes
Dijous arriba l'estiu meteorològic amb continuació de l'actual situació, marcada per les tempestes a les tardes i matins de grans clarianes. Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 31 maig 2023
Darrer dia de la primavera meteorològica amb un matí de clarianes però amb ràpid augment dels núvols, que amb el pas de les hores aniran a més, marcant una tarda de tronades localment intenses i força extenses i que es mantindran en aquesta jornada, especialment al Pirineu occidental, fins acabar la jornada. Cota de neu alta 2.700m. Temperatura agradable. Poc vent en general, tret de moments de tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 1 juny 2023
Comencem el primer dia de l'estiu meteorològic amb moviment. Matinada amb alguns ruixats, que desapareixeran a primeres hores del dia. Matí variable amb possibilitat de xàfecs al Pirineu occidental, tot esperant nous ruixats de tarda, que no seran tant extensos (seran més locals) que l'anterior vespre, però de nou podran ser forts. Cota de neu alta 2.700m. Temperatura una mica més fresca. Alguna ratxa de vent forta acompanyant les tronades.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Tota la setmana continuarà igual! Ruixats i tempestes de tarda que aniran regant dia a dia les nostres muntanyes. Possiblement tant dissabte tarda com diumenge tarda, novament més extenses i intenses. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.