LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 4 i 5 de desembre 2023 - Nevadeta "sorpresa"
Aii aii aiiiii.. Probablement aquesta propera matinada i primeres hores del matí, tindrem una nevadeta "sorpresa a qualsevol cota", al Pirineu occidental! Entre demà i dimarts nevada al vessant nord, ruixats de neu la nit de dilluns en moltes zones, treva dimecres i esperant un nou front entre dijous i divendres! Ho expliquem amb més detall i amb previsió àudio a continuació:
nevadeta desembre 2023
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 4 desembre 2023
Matinada i primeres hores del matí amb arribada de precipitacions FEBLES al Pirineu occidental que donaran una nevada entre 1 i 5cm en aquestes zones. La cota s'hauria de situar als 1.100m, però donat que començarem la nit serena i farà fred, segurament veurem nevar a cotes molt més baixes (600m??). Entre mig matí i migdia grans clarianes, però a la tarda es reforça la nevada al nord, i entre la nit i matinada, arriba una tongada de ruixats que afectaran moltes zones, fins i tot, arribant al Pirineu oriental i Prepirineu. La cota de neu la resta de la jornada cap als 1.300m, baixant a la nit de nou als 1.000m. Temperatura de ple hivern. Vent de SW molt fort al llarg del matí, girant a NW fort a la tarda.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 5 desembre 2023
Núvols retinguts al vessant nord, amb alguns plugims a primera hora, treva entre mig matí i mitja tarda i nous plugims en fer-se fosc. Poca cosa. A la resta del Pirineu i Prepirineu, grans clarianes i sense precipitacions, tret dels ruixats ja comentats, de la matinada del Prepirineu i Pirineu oriental. Ambient de ple hivern. Vent intens del NW.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dijous arriba un front, que torna a fer pujar la temperatura i la cota de neu, tot i que la precipitació més abundant arribarà divendres amb una nevada moderada a moltes zones del Pirineu i que es mantindria al vessant nord al llarg de dissabte. Moviment! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.