LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 4 i 5 de setembre 2023 - inici de calor de ple estiu
Fa una setmana nevava i demà anunciem un inici de setmana molt càlid, amb calitja abundant i fortes ventades del sud, en una jornada que ens farà creure que estem en ple juliol! Esperances que a final de setmana la inestabilitat anirà a més.. Ho expliquem amb més detall i amb la previsió AUDIO a continuació:
Bordes de Noarre
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 4 setembre 2023
Jornada estiuenca, amb domini del sol, però amb cel blanquinós i mala visibilitat a causa de l'abundant calitja que tindrem provinent del Sàhara. Temperatura de ple estiu, màximes a les valls del Prepirineu al voltant dels 35ºC. Vent molt fort del S a cotes altes, precaució si voleu fer cims.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 5 setembre 2023
Dia completament estable, amb sol i calitja, que serà menys abundant amb el pas de les hores. Ambient càlid, tot i que pot baixar un parell de graus respecte a dilluns. Vent del S intens, tot i que menys fort que dilluns.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Tindrem temps molt estable dimecres, amb ambient d'estiu i dijous continuarà la mateixa tònica, tot i que potser amb alguna nuvolada. A partir de divendres i el cap de setmana, segurament la situació sigui més inestable, amb tronades de tarda. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.