LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 4 i 5 de setembre 2023 - inici de calor de ple estiu
Fa una setmana nevava i demà anunciem un inici de setmana molt càlid, amb calitja abundant i fortes ventades del sud, en una jornada que ens farà creure que estem en ple juliol! Esperances que a final de setmana la inestabilitat anirà a més.. Ho expliquem amb més detall i amb la previsió AUDIO a continuació:
Bordes de Noarre
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 4 setembre 2023
Jornada estiuenca, amb domini del sol, però amb cel blanquinós i mala visibilitat a causa de l'abundant calitja que tindrem provinent del Sàhara. Temperatura de ple estiu, màximes a les valls del Prepirineu al voltant dels 35ºC. Vent molt fort del S a cotes altes, precaució si voleu fer cims.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 5 setembre 2023
Dia completament estable, amb sol i calitja, que serà menys abundant amb el pas de les hores. Ambient càlid, tot i que pot baixar un parell de graus respecte a dilluns. Vent del S intens, tot i que menys fort que dilluns.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Tindrem temps molt estable dimecres, amb ambient d'estiu i dijous continuarà la mateixa tònica, tot i que potser amb alguna nuvolada. A partir de divendres i el cap de setmana, segurament la situació sigui més inestable, amb tronades de tarda. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.