LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 4 i 5 gener 2023 - 3 dies d'anticicló i canvis pel cap de setmana
Després del canvi d'ahir que ens ha donat precipitacions entre 5 i 15mm molt benvinguts, ara tindrem 4 dies d'estabilitat i molta humitat, tot esperant un front fred que ens arribarà diumenge, portant una bona refrescada i noves precipitacions. Ho comentem amb detall a continuació:
Port Ainé - MeteoPirineus Catalans (7)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 4 gener 2023
Jornada amb domini del sol, boires a les principals valls i sense precipitacions. Ambient fred en hores nocturnes, amb glaçades generalitzades i migdia agradable. Vent del NE a cotes altes moderat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 5 gener 2023
Jornada de sol i boires matinals a les valls. Ambient fred de nit i agradable al migdia. Vent del NE només moderat a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Tindrem un divendres de reis i fins al migdia de dissabte estable, tot esperant el front que ens durà precipitacions entre febles i moderades al llarg de diumenge i que podrien ser més destacables dilluns vinent, amb una notable baixada de temperatura. Més enllà sembla que l'anticicló tindrà ganes de deixar-nos uns dies i fer arribar borrasques al Pirineu.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Ruta familia amb raquetes de neu als estanys de Malniu i construcció d'iglús
Dissabte, 2 març 2024
Marxem fins als estanys de Malniu, per fer una fantàstica matinal amb raquetes de neu, on nens i nenes i els seus acompanyants, gaudiran en un entretingut matí amb activitats... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.