LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 4 i 5 gener 2023 - 3 dies d'anticicló i canvis pel cap de setmana
Després del canvi d'ahir que ens ha donat precipitacions entre 5 i 15mm molt benvinguts, ara tindrem 4 dies d'estabilitat i molta humitat, tot esperant un front fred que ens arribarà diumenge, portant una bona refrescada i noves precipitacions. Ho comentem amb detall a continuació:
Port Ainé - MeteoPirineus Catalans (7)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 4 gener 2023
Jornada amb domini del sol, boires a les principals valls i sense precipitacions. Ambient fred en hores nocturnes, amb glaçades generalitzades i migdia agradable. Vent del NE a cotes altes moderat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 5 gener 2023
Jornada de sol i boires matinals a les valls. Ambient fred de nit i agradable al migdia. Vent del NE només moderat a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Tindrem un divendres de reis i fins al migdia de dissabte estable, tot esperant el front que ens durà precipitacions entre febles i moderades al llarg de diumenge i que podrien ser més destacables dilluns vinent, amb una notable baixada de temperatura. Més enllà sembla que l'anticicló tindrà ganes de deixar-nos uns dies i fer arribar borrasques al Pirineu.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa del Cadí, carenant tota la serra!
Dissabte, 15 juny 2024
Us proposem una completa sortida a la serra del Cadí, per fer de punta a punta aquesta meravella de serra del Prepirineu català, tot passant per cims emblemàtics com Costa... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les precipitacions al Pirineu
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot donar a casa nostra! Ho veiem!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.