LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 5 i 6 de febrer 2024 - 3 dies anticiclònics abans dels canvis
Per fi! Sembla que es van confirmant els canvis. Fins dimecres continua l’anticicló, tot inl’arribada de més núvols. Entre dijous i divendres situació de pluja i neu i després de setmanes, ambient de ple hivern! Carnaval fred i inestable! Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
IMG_6666
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 5 febrer 2024
Domini del sol. Temperatura estable, fred nocturn i migdia primaveral. Vent en calma.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 6 febrer 2024
Jornada de cel amb força núvols però sense precipitacions. La temperatura baixa una mica, especialment a alta muntanya. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Per fi es veuen canvis.. dijous ventades del sud i primeres precipitacions al final de la jornada. Divendres podria ploure i nevar a tot el vessant sud i Prepirineu i el cap de setmana seria inestable i fred! La nevada pot ser destacable amb els mapes actuals, esperem que no es torcin!! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.