LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 5 i 6 de juny 2024 - tastet d'estiu!
A partir de dimecres tindrem 4 dies de temps tranquil i amb temperatura estiuenca. Aquesta calor, serà la responsable de l'arribada de fortes tempestes a partir del vespre de dissabte i diumenge, amb l'arribada d'una nova bossa d'aire fred. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
cumulonimbus cadí
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 5 juny 2024
Matí amb domini del sol i algunes boires, donant pas a un dia força estable. Les nuvolades de tarda no haurien de donar precipitacions o en tot cas, algun ruixats puntual. Ambient força més càlid. Poc vent.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 6 juny 2024
Jornada similar a dimecres, matí de sol, tarda variable però sense precipitacions. Temperatura una mica més alta, es fregaran els 30ºC a les valls. Vent fort del SW a cotes altes!
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres i dissabte vent fort del sud, calor moderada i cel variable a les tarda, potser amb algun ruixadet. Dissabte a la tarda i diumenge arriben precipitacions, que podrien ser intenses i en aquesta ocasió, abundants, sumant fora litres! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.