LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 7, 8 i 9 de juliol 2023 - arriba la calor forta!
Descans! Després de moltes setmanes amb precipitacions i tempestes abundants, ens arriben unes jornades molt més estables i amb una contundent pujada de temperatura que ens recordarà que estem en ple mes de juliol! No et perdis l'evolució de tot plegat a continuació!
Pica-dEstats-MeteoPirineus-3
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 7 juliol 2023
Després d'una tarda de dijous amb fortes tempestes, la matinada de divendres ja serà més estable i donarà pas a un matí variable. Tarda amb noves nuvolades que donaran alguns ruixats i tempestes, però que ja no seran tant fortes ni extenses com dies enrere. Temperatura que comença a pujar! Atenció al vent del sud, bufarà fort a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 8 juliol 2023
Jornada molt estable, amb domini del sol i 4 núvols decoratius. Ambient de ple estiu, calor forta al centre del dia. El més destacable de la jornada, el fort vent del sud a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 9 juliol 2023
Nova jornada estable amb domini del sol. Dificilment plourà amb les nuvolades de tarda, i si ho fa serà molt puntual i poc important. Calor d'estiu intensa. Vent menys destacable, tot i que bufarà encara moderat a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
La calor forta i l'ambient estable es mantindrà fins a mitjans de la propera setmana. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Ruta familia amb raquetes de neu als estanys de Malniu i construcció d'iglús
Dissabte, 2 març 2024
Marxem fins als estanys de Malniu, per fer una fantàstica matinal amb raquetes de neu, on nens i nenes i els seus acompanyants, gaudiran en un entretingut matí amb activitats... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.