BANNER PREVISIONS
Previsió 8 i 9 d'agost de 2022 - Continuen les tronades de tarda
Sembla mentida que després d'un juliol tan nefast en tempestes, tinguem un agost tan plujós! I així continuarà bona part d'aquesta setmana, amb tronades cada tarda que continuaran regant i regant el Pirineu i Prepirineu, fantàstica notícia. Si volem fer activitats a la muntanya, aprofitem els matins! Ho detallem tot a continuació:
Previsió 8 i 9 d’agost de 2022 – Continuen les tronades de tarda
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 8 agost 2022
Matí de sol, amb presència de grans nuvolades a partir del migdia, que donaran ruixats i tronades a la majoria de racons del Pirineu i Prepirineu. Temperatura fresca de nit i després de ploure, tot i que al migdia farà calor. Vent poc destacable, tot i les fortes ratxes de vent de la tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 9 agost 2022
Mateixa situació que dilluns, amb tronades de tarda que afectaran gran part del Pirineu i Prepirineu. Novament podran ser fortes. Si volem fer muntanya, haurem d'anar al matí. Temperatura sense variacions. Vent poc destacable, tot i les fortes ratxes de vent de la tempesta.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Matins de sol tota la setmana i calor, fins a l'arribada de les tronades, que sembla que seran freqüents totes les tardes fins divendres. Potser el cap de setmana tindrem més treva, tot i que ho haurem de veure... Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.