AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 8 i 9 de març 2023 - frontets amb ambient primaveral
Poc a poc la temperatura anirà enfilant al llarg de la setmana, per arribar a un cap de setmana on podrem anar en màniga curta al migdia! Frontets que ens duran alguns ruixats avui i especialment dijous. Expliquem amb més detalls a continuació:
Bastiments - Vallter
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 8 març 2023
Molt núvols com a protagonistes a tot el Pirineu i Prepirineu, però amb ben poques precipitacions. De donar-se, seran ruixats de poca importància. Cota de neu molt alta, uns 2.400m. Ambient fresc a primera hora i agradable al migdia. Vent fort del SW.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 9 març 2023
Ens creua el front més actiu de la setmana, que ens durà alguns ruixats de poca importancia, especialment durant la tarda. Cota de neu baixant de 2.400m als 1.800m. Ambient primaveral. Vent fort del SW, girant al nord al vespre.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Acabarem setmana amb temperatures molt altes, màximes a les valls entre els 20 i 25ºC i amb predomini del sol.. La setmana vinent la temperatura es normalitzarà i podran arribar precipitacions. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.