AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 9 i 10 d'agost 2023 - encenem el forn
Es torna a encendre el forn i torna la calitja... Tot i que aquests darrers dies ens semblava que l'estiu havia marxat, a partir d'avui la calor anirà a més i dijous arribarà una nova situació de forta calor. Divendres es normalitza, però l'ambient d'estiu ens acompanyarà unes quantes jornades. Pluja, ben poca, tornem a tenir el Pirineu i Prepirineu ben rostit.. Ho detallem tot a continuació:
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 9 agost 2023
Jornada molt estable, amb domini del sol i sense precipitacions. Temperatura fresca de matinada, però però amb calor contundent al migdia i tarda.. Vent feble.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 10 agost 2023
Matí amb nuvolades de calor, que fins i tot podrien donar alguna gota o tro, especialment al Pirineu occidental. Poca cosa si arriben a donar-se. Obertura de clarianes a la tarda. Arriba força calitja, marxa l'ambient clar d'aquests dies i torna el cel blanquinós de pols del Sahara. Calor molt forta al migdia i tarda, màximes entorn als 38ºC a les valls del Prepirineu. Vent feble.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres baixa uns 3 o 4ºC la temperatura màxima i acabarem la setmana amb sol i potser alguns ruixats o tronades de tarda, extrem que acabarem de perfilar, a la previsió de dijous.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.