AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 9,10 i 11 de juny 2023 - torna una altre tongada de tempestes
Després de la treva de tempestes de dimecres i dijous, a partir de divendres tornen les tempestes de tarda! Divendres, diumenge i inici de la setmana vinent, tindrem de nou tronades de tarda que continuaran sumant litres! Matins estables! Fa un any parlàvem de calorades i risc incendis, ara ho tenim tot ben verd! Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
cortines de neu - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 9 juny 2023
Matí ja amb alguns ruixats especialment al Pirineu occidental, localment amb tempesta. A la tarda nous ruixats i tempestes a qualsevol indret. No plourà tot el dia, però quan ho faci, ho pot fer amb ganes. Temperatura agradable. Vent del SW destacable a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 10 juny 2023
Matí amb grans clarianes, però amb núvols d'evolució que donaran ruixats i tronades de tarda. No seran molt extensos (és a dir, no plourà a tot arreu), però on ho faci, pot fer-ho amb intensitat. Temperatura una mica més càlida. Poc vent.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 11 juny 2023
Matí de nou amb moltes estones de sol, i nuvolades potents que a la tarda seran més extenses i intenses que dissabte. Temperatures estables! (fa un any, eren uns 10-15ºC més càlides!) Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Inici de la setmana vinent amb un augment de la inestabilitat. Ruixats i tempestes abundants entre dilluns i dimecres. Després la situació es podria estabilitzar una mica més. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.