LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 9,10 i 11 de juny 2023 - torna una altre tongada de tempestes
Després de la treva de tempestes de dimecres i dijous, a partir de divendres tornen les tempestes de tarda! Divendres, diumenge i inici de la setmana vinent, tindrem de nou tronades de tarda que continuaran sumant litres! Matins estables! Fa un any parlàvem de calorades i risc incendis, ara ho tenim tot ben verd! Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
cortines de neu - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 9 juny 2023
Matí ja amb alguns ruixats especialment al Pirineu occidental, localment amb tempesta. A la tarda nous ruixats i tempestes a qualsevol indret. No plourà tot el dia, però quan ho faci, ho pot fer amb ganes. Temperatura agradable. Vent del SW destacable a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 10 juny 2023
Matí amb grans clarianes, però amb núvols d'evolució que donaran ruixats i tronades de tarda. No seran molt extensos (és a dir, no plourà a tot arreu), però on ho faci, pot fer-ho amb intensitat. Temperatura una mica més càlida. Poc vent.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 11 juny 2023
Matí de nou amb moltes estones de sol, i nuvolades potents que a la tarda seran més extenses i intenses que dissabte. Temperatures estables! (fa un any, eren uns 10-15ºC més càlides!) Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Inici de la setmana vinent amb un augment de la inestabilitat. Ruixats i tempestes abundants entre dilluns i dimecres. Després la situació es podria estabilitzar una mica més. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Guiatge MeteoPirineus - Beren a Sant Quiri, del Circuit Fer
Dissabte, 27 abril 2024
L‘edició 2024 del circuit Fer, té una gran novetat súper interessant! L’equip de guies de MeteoPirineus acompanyarà als participant de cada prova en la modalitat de caminada, a realitzar la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.