banner---Encamp-2023

Aquest estiu, descobreix MónNatura Pirineus: Una Joia Natural per a les Famílies

REPORTATGES: INICIATIVES
MónNatura Pirineus, gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera, és un centre de natura en un dels indrets més emblemàtics del Pallars, dedicat a la preservació del medi ambient i a la promoció de la vida sostenible. Aquest centre ofereix una experiència única per a famílies que volen connectar amb la natura i gaudir d'activitats enriquidores en un entorn impressionant. a continuació, t'expliquem els detalls:
206

Una Ubicació Envejable

Situat a les pintoresques Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, MónNatura Pirineus proporciona una finestra privilegiada a la vida a l’alta muntanya. Les famílies poden gaudir d’un paisatge espectacular mentre aprenen la importància de respectar i conservar el medi ambient. La seva ubicació privilegiada permet l’observació de la flora i fauna autòctona en un entorn de colors vibrants, especialment a la tardor, quan la natura es vesteix de tonalitats càlides i acollidores.

Un Centre de Referència

MónNatura Pirineus és molt més que un lloc d’interès natural; és un centre capdavanter en recerca científica. L’edifici bioclimàtic, amb més de 3.000 m² dedicats a energies renovables, alberga laboratoris, un planetari, una biblioteca, una àrea d’esports i allotjament. Aquest edifici no només és un exemple de sostenibilitat, sinó també un lloc on els visitants poden aprendre sobre tecnologies ecològiques i sostenibles. El centre està dissenyat per integrar-se harmònicament amb el paisatge, minimitzant l’impacte visual i mantenint l’entorn natural intacte.

Activitats per a Totes les Edats

El centre ofereix una varietat d’activitats per a totes les edats, des de rutes de senderisme per la Mata de València fins a excursions culturals per pobles propers i visites al patrimoni romànic. Les famílies poden descobrir la rica biodiversitat de la zona a través de les nombroses activitats de fauna, com l’observació de voltors, papallones i fauna nocturna. Les rutes guiades permeten als visitants explorar racons amagats del bosc i conèixer de prop les espècies que hi habiten.

Us deixem un enllaç on podeu veure l’oferta d’activitats que ofereix. AQUÍ

Compromís amb el Medi Ambient

MónNatura Pirineus és un pioner en la preservació de la natura, amb iniciatives destacades com la recollida selectiva de residus, l’estalvi d’aigua, l’eficiència energètica i la integració paisatgística. Els visitants són encoratjats a participar en aquestes pràctiques sostenibles, contribuint així a la protecció del fràgil ecosistema dels Pirineus. El centre implementa sistemes avançats com aixetes amb tancament automàtic, cisternes de doble descàrrega i energies renovables per garantir un ús responsable dels recursos.

Activitats Científiques i Educatives

Les famílies també poden gaudir d’activitats científiques com l’astronomia, la descoberta de rius, curses d’orientació i escape rooms. Aquestes activitats no només són divertides sinó que també eduquen els participants sobre la importància de la ciència i la natura en el nostre dia a dia. Els tallers d’astronomia permeten als visitants observar el cel nocturn sense contaminació lumínica, mentre que les activitats de descoberta de rius ensenyen sobre els ecosistemes aquàtics i la seva importància.

Una Invitació a Tothom

Des de MeteoPirineus, animem a totes les famílies a visitar aquest centre extraordinari. És una oportunitat única per desconnectar de la rutina diària i reconnectar amb la natura, aprenent a respectar-la i a gaudir-la de manera sostenible. MónNatura Pirineus no només ofereix una escapada perfecta, sinó també una experiència educativa i conscient que enriqueix grans i petits.

Veniu a descobrir MónNatura Pirineus, un paradís natural on les famílies poden crear records inoblidables mentre aprenen a estimar i protegir el nostre entorn. Amb cada visita, contribuïm a la preservació d’aquest indret màgic, assegurant que les futures generacions puguin gaudir-ne tant com nosaltres.

COMARCA: Pirineu
LLOC: MónNatura Pirineus

Amb el suport de:

monnatura-pirineus-418
Els últims Reportatges publicats:
MeteoArticle: la distribució pl...
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes...
REPORTATGES: METEOROLOGIA
Els orris de la parròquia d’Enc...
Comú d'Encamp
Encamp
Orri és un topònim molt utilitzat als Pirineus, però sovint se'n desconeix el veritable significat. Avui et proposem descobrir-lo a través d'un interessant itinerari a peu per la parròquia d'Encamp, a Andorra. T'hi apuntes?
REPORTATGES: CIÈNCIA, METEOROLOGIA
Tour per la botiga de MeteoPiri...
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA