LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA

Arriben els MeteoTrekkings days 2022

REPORTATGES: INICIATIVES
Seguim amb els nostres méteo-articles per tal de crear una consciència ambiental, a través del respecte pel medi ambient i la necessitat del canvi de vida "quotidiana".
METEO Trekking Days 2022

Segona i esperada edició dels MeteoTrekkings Days & PEUSA que tornem a programar per l’estiu del 2022, un seguit d’activitats a diferents ubicacions del Pirineu que tenen com a objectiu la difusió de la meteorologia, la climatologia i altres disciplines científiques relacionades amb la muntanya i el Pirineu.

Aquestes rutes proposades estan complementades amb altres activitats, com gastronomia o visites culturals, amb la intenció de crear experiències de qualitat, turisme que creiem que cal impulsar al Pirineu.

Comptem un segon any amb el suport vital de PEUSA per dur a terme aquestes activitats i amb obsequis pels participants de SALOMON, tots dos Sponsors de MeteoPirineus, i també amb la implicació de les marques turístiques de Vall de Boí, Pallars Sobirà, Berguedà, Parc Natural del Cadí – Moixeró, Turisme Encamp i Ara Lleida.

Us deixem la propostes de les 5 activitats, totes elles diferents i plenes d’activitats!

+ info AQUÍ
+ info AQUÍ
+ info AQUÍ

+ info AQUÍ
+ info AQUÍ

Pots venir a tantes com vulguis, us esperem amb moltes ganes!

Així doncs, la presència de les accions de l’ésser humà sobre el medi natural són cada dia més presents, obvies i si volem, evitables. Seguirem fent articles per tal de mentalitzar a la societat, de la necessitat d’un canvi urgent el la rutina quotidiana de tots. Esperem que el méteo-article d’aquesta setmana el trobeu interessant i espereu amb la mateixa il·lusió el pròxim reportatge!  Fins la pròxima. Salut i muntanya Meteopirinencs/ques!

.

Amb el suport de:

Els últims Reportatges publicats:
MeteoArticle: l'efecte albedo a...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la ...
REPORTATGES: INICIATIVES
Parlem de la sequera al InfoK!
Pirineus
Pirineus
Us deixem el reportatge que hem fet per l'InfoK, a la estació d'esquí d'Aransa, amb l'Ivan Caro
REPORTATGES: METEOROLOGIA