banner---Encamp-2023

Arriben els MeteoTrekkings days 2022

REPORTATGES: INICIATIVES
Seguim amb els nostres méteo-articles per tal de crear una consciència ambiental, a través del respecte pel medi ambient i la necessitat del canvi de vida "quotidiana".
METEO Trekking Days 2022

Segona i esperada edició dels MeteoTrekkings Days & PEUSA que tornem a programar per l’estiu del 2022, un seguit d’activitats a diferents ubicacions del Pirineu que tenen com a objectiu la difusió de la meteorologia, la climatologia i altres disciplines científiques relacionades amb la muntanya i el Pirineu.

Aquestes rutes proposades estan complementades amb altres activitats, com gastronomia o visites culturals, amb la intenció de crear experiències de qualitat, turisme que creiem que cal impulsar al Pirineu.

Comptem un segon any amb el suport vital de PEUSA per dur a terme aquestes activitats i amb obsequis pels participants de SALOMON, tots dos Sponsors de MeteoPirineus, i també amb la implicació de les marques turístiques de Vall de Boí, Pallars Sobirà, Berguedà, Parc Natural del Cadí – Moixeró, Turisme Encamp i Ara Lleida.

Us deixem la propostes de les 5 activitats, totes elles diferents i plenes d’activitats!

+ info AQUÍ
+ info AQUÍ
+ info AQUÍ

+ info AQUÍ
+ info AQUÍ

Pots venir a tantes com vulguis, us esperem amb moltes ganes!

Així doncs, la presència de les accions de l’ésser humà sobre el medi natural són cada dia més presents, obvies i si volem, evitables. Seguirem fent articles per tal de mentalitzar a la societat, de la necessitat d’un canvi urgent el la rutina quotidiana de tots. Esperem que el méteo-article d’aquesta setmana el trobeu interessant i espereu amb la mateixa il·lusió el pròxim reportatge!  Fins la pròxima. Salut i muntanya Meteopirinencs/ques!

.

Amb el suport de:

Els últims Reportatges publicats:
MeteoArticle: la distribució pl...
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes...
REPORTATGES: METEOROLOGIA
Aquest estiu, descobreix MónNat...
Pirineu
MónNatura Pirineus
MónNatura Pirineus, gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera, és un centre de natura en un dels indrets més emblemàtics del Pallars, dedicat a la preservació del medi ambient i a la promoció de la vida sostenible. Aquest centre ofereix una experiència única per a famílies que volen connecta...
REPORTATGES: INICIATIVES
Els orris de la parròquia d’Enc...
Comú d'Encamp
Encamp
Orri és un topònim molt utilitzat als Pirineus, però sovint se'n desconeix el veritable significat. Avui et proposem descobrir-lo a través d'un interessant itinerari a peu per la parròquia d'Encamp, a Andorra. T'hi apuntes?
REPORTATGES: CIÈNCIA, METEOROLOGIA