BANNER REPORTATGES

Arriben els MeteoTrekkings days 2022

REPORTATGES: INICIATIVES
Seguim amb els nostres méteo-articles per tal de crear una consciència ambiental, a través del respecte pel medi ambient i la necessitat del canvi de vida "quotidiana".
Arriben els MeteoTrekkings days 2022

Segona i esperada edició dels MeteoTrekkings Days & PEUSA que tornem a programar per l’estiu del 2022, un seguit d’activitats a diferents ubicacions del Pirineu que tenen com a objectiu la difusió de la meteorologia, la climatologia i altres disciplines científiques relacionades amb la muntanya i el Pirineu.

Aquestes rutes proposades estan complementades amb altres activitats, com gastronomia o visites culturals, amb la intenció de crear experiències de qualitat, turisme que creiem que cal impulsar al Pirineu.

Comptem un segon any amb el suport vital de PEUSA per dur a terme aquestes activitats i amb obsequis pels participants de SALOMON, tots dos Sponsors de MeteoPirineus, i també amb la implicació de les marques turístiques de Vall de Boí, Pallars Sobirà, Berguedà, Parc Natural del Cadí – Moixeró, Turisme Encamp i Ara Lleida.

Us deixem la propostes de les 5 activitats, totes elles diferents i plenes d’activitats!

+ info AQUÍ
+ info AQUÍ
+ info AQUÍ

+ info AQUÍ
+ info AQUÍ

Pots venir a tantes com vulguis, us esperem amb moltes ganes!

Així doncs, la presència de les accions de l’ésser humà sobre el medi natural són cada dia més presents, obvies i si volem, evitables. Seguirem fent articles per tal de mentalitzar a la societat, de la necessitat d’un canvi urgent el la rutina quotidiana de tots. Esperem que el méteo-article d’aquesta setmana el trobeu interessant i espereu amb la mateixa il·lusió el pròxim reportatge!  Fins la pròxima. Salut i muntanya Meteopirinencs/ques!

.

Amb el suport de:

Els últims Reportatges publicats:
MeteoArticle: les glaceres roca...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.
La meteorologia dels Padrins, a...
Parc Natural Cadí - Moixeró
Estem d'estrena! Ens fa molta il·lusió poder-vos presentar un projecte que fa molt de temps tenim al cap, preguntar als nostres padrins com era el clima de les nostres muntanyes quan eren petits! En aquesta ocasió, 7 convidats ens han obert la porta de casa seva per parlar del clima del Cadí - Mo...
MeteoArticle: la petjada ecològ...
Parlem de la petjada ecològica! El concepte "petjada ecològica" sorgeix com un indicador de sostenibilitat que tracta de mesurar l'impacte que la nostra manera de vida té sobre l'entorn. Totes les decisions que com a consumidors prenem en la nostra vida quotidiana tenen un impacte sobre el plane...
REPORTATGES: CIÈNCIA