LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA

Exposició i tríptics: “Episodis de temps violent al Parc Natural del Cadí – Moixeró”

REPORTATGES: CIÈNCIA, METEOROLOGIA
MeteoPirineus conjuntament amb el Parc Natural del Cadí - Moixeró, presenta una exposició per saber com actuar davant dels perills meteorològics que trobem a l'alta muntanya del Pirineu. Aquesta exposició ve acompanyada de dos tríptics per aprofundir amb el coneixement méteo de la muntanya.
tempesta Cadí cumulonimbus - meteopirineus

Gràcies al suport del Parc Natural del Cadí – Moixeró i vinculat al documental la meteorologia dels Padrins al Parc Natural del Cadí Moixeró, hem creat la exposició “Episodis de temps violent al Parc Natural del Cadí – Moixeró”, que va acompanyada de dos tríptics per apropar la meteorologia i consells d’autoprotecció a tots els visitants del Parc.

La exposició serà itinerant i estarà disponible en diversos centres del Parc Natural. No us perdeu el calendari d’activitats del Parc Natural del Cadí – Moixeró per saber on la podeu visitar.

Pel que fa als tríptics que acompanyen la exposició, el primer tríptic trobarem els conceptes de la exposició, on convidem a tothom a visualitzar el documental i a tenir a mà els consells de protecció per si mai ens trobem un fenomen de temps violent a muntanya.

El podeu descarregar a continuació:

El segon tríptic: “Quadern pràctic: Investiguem el clima del Parc Natural del Cadí – Moixeró i solucions” ha estat dissenyat per a alumnes o persones que vulguin treballar conceptes de meteorologia, canvi climàtic, etc, entorn al Parc Natural. Es formulen una serie d’activitats i preguntes amb la intenció d’aprofundir en els coneixements i teniu un document amb les respostes AQUÍ.

Aquesta exposició i tríptics ha estat possible gràcies als ajuts FEADER i a la convocatòria de la subvenció als espais naturals protegits de Catalunya 2021 (Execució 2022), a través del Parc Natural del Cadí – Moixeró.

Esperem que trobeu interessants els materials creats!

.

LLOC: Parc Natural Cadí - Moixeró

Amb el suport de:

logo cadi
logo generalitat
logo UE
Els últims Reportatges publicats:
MeteoArticle: les precipitacion...
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot don...
REPORTATGES: METEOROLOGIA
MéteoArticle: Explorant el Clim...
Pirineus
Pirineus
Benvinguts a un viatge en el temps, cap a una època on la Terra era un món completament diferent al que coneixem avui! Ens endinsem al Juràssic, un període fascinant que s'estén des de fa aproximadament 201 fins a 145 milions d'anys enrere, amb una bona representació d'aquest temps a moltes zones...
REPORTATGES: METEOROLOGIA
MéteoArticle: les crescudes del...
Pirineus
Pirineus
Seguim amb els méteo-articles parlant de diferents temàtiques relacionades amb el clima i les zones de muntanya. Avui us volem parlar del cabal dels rius, les seves crescudes i el risc d'inundacions en alguns indrets. Com s'han de gestionar aquests fenomens naturals? A continuació, entrem en deta...
REPORTATGES: METEOROLOGIA