LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA

Exposició i tríptics: “Episodis de temps violent al Parc Natural del Cadí – Moixeró”

REPORTATGES: CIÈNCIA, METEOROLOGIA
MeteoPirineus conjuntament amb el Parc Natural del Cadí - Moixeró, presenta una exposició per saber com actuar davant dels perills meteorològics que trobem a l'alta muntanya del Pirineu. Aquesta exposició ve acompanyada de dos tríptics per aprofundir amb el coneixement méteo de la muntanya.
tempesta Cadí cumulonimbus - meteopirineus

Gràcies al suport del Parc Natural del Cadí – Moixeró i vinculat al documental la meteorologia dels Padrins al Parc Natural del Cadí Moixeró, hem creat la exposició “Episodis de temps violent al Parc Natural del Cadí – Moixeró”, que va acompanyada de dos tríptics per apropar la meteorologia i consells d’autoprotecció a tots els visitants del Parc.

La exposició serà itinerant i estarà disponible en diversos centres del Parc Natural. No us perdeu el calendari d’activitats del Parc Natural del Cadí – Moixeró per saber on la podeu visitar.

Pel que fa als tríptics que acompanyen la exposició, el primer tríptic trobarem els conceptes de la exposició, on convidem a tothom a visualitzar el documental i a tenir a mà els consells de protecció per si mai ens trobem un fenomen de temps violent a muntanya.

El podeu descarregar a continuació:

El segon tríptic: “Quadern pràctic: Investiguem el clima del Parc Natural del Cadí – Moixeró i solucions” ha estat dissenyat per a alumnes o persones que vulguin treballar conceptes de meteorologia, canvi climàtic, etc, entorn al Parc Natural. Es formulen una serie d’activitats i preguntes amb la intenció d’aprofundir en els coneixements i teniu un document amb les respostes AQUÍ.

Aquesta exposició i tríptics ha estat possible gràcies als ajuts FEADER i a la convocatòria de la subvenció als espais naturals protegits de Catalunya 2021 (Execució 2022), a través del Parc Natural del Cadí – Moixeró.

Esperem que trobeu interessants els materials creats!

.

LLOC: Parc Natural Cadí - Moixeró

Amb el suport de:

logo cadi
logo generalitat
logo UE
Els últims Reportatges publicats:
MeteoArticle: l'efecte albedo a...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la ...
REPORTATGES: INICIATIVES
Parlem de la sequera al InfoK!
Pirineus
Pirineus
Us deixem el reportatge que hem fet per l'InfoK, a la estació d'esquí d'Aransa, amb l'Ivan Caro
REPORTATGES: METEOROLOGIA