banner cadí 1

Exposició i tríptics: “Episodis de temps violent al Parc Natural del Cadí – Moixeró”

REPORTATGES: CIÈNCIA, METEOROLOGIA
MeteoPirineus conjuntament amb el Parc Natural del Cadí - Moixeró, presenta una exposició per saber com actuar davant dels perills meteorològics que trobem a l'alta muntanya del Pirineu. Aquesta exposició ve acompanyada de dos tríptics per aprofundir amb el coneixement méteo de la muntanya.
tempesta Cadí cumulonimbus - meteopirineus

Gràcies al suport del Parc Natural del Cadí – Moixeró i vinculat al documental la meteorologia dels Padrins al Parc Natural del Cadí Moixeró, hem creat la exposició “Episodis de temps violent al Parc Natural del Cadí – Moixeró”, que va acompanyada de dos tríptics per apropar la meteorologia i consells d’autoprotecció a tots els visitants del Parc.

La exposició serà itinerant i estarà disponible en diversos centres del Parc Natural. No us perdeu el calendari d’activitats del Parc Natural del Cadí – Moixeró per saber on la podeu visitar.

Pel que fa als tríptics que acompanyen la exposició, el primer tríptic trobarem els conceptes de la exposició, on convidem a tothom a visualitzar el documental i a tenir a mà els consells de protecció per si mai ens trobem un fenomen de temps violent a muntanya.

El podeu descarregar a continuació:

El segon tríptic: “Quadern pràctic: Investiguem el clima del Parc Natural del Cadí – Moixeró i solucions” ha estat dissenyat per a alumnes o persones que vulguin treballar conceptes de meteorologia, canvi climàtic, etc, entorn al Parc Natural. Es formulen una serie d’activitats i preguntes amb la intenció d’aprofundir en els coneixements i teniu un document amb les respostes AQUÍ.

Aquesta exposició i tríptics ha estat possible gràcies als ajuts FEADER i a la convocatòria de la subvenció als espais naturals protegits de Catalunya 2021 (Execució 2022), a través del Parc Natural del Cadí – Moixeró.

Esperem que trobeu interessants els materials creats!

.

LLOC: Parc Natural Cadí - Moixeró

Amb el suport de:

logo cadi
logo generalitat
logo UE
Els últims Reportatges publicats:
10 motius a favor de les energi...
Pirineu
Peusa
La conscienciació cap a la transformació del consum energètic a través de la producció d'energia renovable és un fet cada cop més integrat per a molts de nosaltres. A vegades però, sembla que no està en les nostres mans i fins i tot, que poca cosa podem fer a nivell individual des del Pirineu. Av...
REPORTATGES: INICIATIVES
MeteoArticle: la proximitat al ...
Tierra
Tierra
Seguim amb els nostres méteo-articles, on avui descobrirem la relació directe o no de la proximitat de la Terra al Sol i la calor o les onades de calor de l'estiu. Cal destacar diferents factors que ens mostraran la importància dels moviments circulars o de l'angle d'incidència entre aquests. Ho ...
REPORTATGES: CIÈNCIA
MeteoArticle: Alguns documental...
Pirineus
Serra del Cadí
Avui us volem deixar en un artible, una mostra dels diversos vídeos que hem realitzat al llarg dels anys, per mostrar-vos característiques climàtiques i viatges per les nostres muntanyes! Us deixem uns quants i us animem que remeneu el nostre YouTube on trobareu més vídeos!
REPORTATGES: CIÈNCIA

CHECKLIST PER FER LES TEVES PREVISIONS DEL PIRINEU

Gratis

Responsable: MeteoPirineus
Finalitat: Gestionar i enviar informació de butlletins i promocions a través del correu electrònic.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
DESTINATARIS: No se cediran a tercers excepte obligació legal.
DRETS: Pots exercir en qualsevol moment els teus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició y altres drets legalment establerts a través del següent email: info@meteopirineuscatalans.com
INFORMACIÓ ADDICIONAL: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí