banner---Encamp-2023

La botiga de MeteoPirineus

REPORTATGES: INICIATIVES
Molts de vosaltres ens demaneu informació relacionada amb la nostra botiga de MeteoPirineus de la Seu d'Urgell! Tenim moltes novetats per aquestes properes setmanes, abans de començar les obres definitives del local! Us ho expliquem tot a:
BOTIGA METEOPIRINEUS (1)

Des de l’estiu tenim botiga física al carrer major 10 de la Seu d’Urgell! Hem volgut deixar la oficina per estar a peu de carrer i oferir els nostres serveis a tots els nostres seguidors i visitants del Pirineu.

Estem en un estadi inicial abans de fer el pas a la botiga definitiva, que si tot va sobre el previst obrirem cap al mes de abril del 2024.

A la botiga actual trobareu una llibreria especialitzada en muntanya i Pirineu, com:

  • Llibres de MeteoPirineus (la meteorologia del Pirineu, rutes per l’Alt Urgell, calendari del temps Pirinenc 2024). Els signa l’autor!
  • Samarreta de MeteoPirineus
  • Tota la col·lecció de mapes de la editorial Alpina
  • Més de 130 llibres de guies d’excursionisme pel Pirineu i Catalunya
  • Noveles relacionades amb la muntanya
  • Guies i llibres per infants i families
  • Llibres de dones alpinistes
  • Cremes relaxants i esportives, fets amb plantes del Pirineu
  • Infusions
  • Boc’n Roll

I com no, aquí podràs demanar informació i fer la teva inscripció, a les diferents sortides programades de MeteoPirineus!

Com a novetat, oferim la possibilitat de llogar raquetes de neu!

També estem preparant la botiga online per tenir-la a punt amb la obertura de la botiga definitiva, de moment, si vols algun producte de la botiga, el podeu demanar per correu info@meteopirineuscatalans.com i us ho enviarem a casa.

Pots consultar els horaris d’obertura a GOOGLE!

Ja ho saps, t’esperem per aquestes festes de Nadal a la nostra botiga, després tancarem per fer les obres del local definitiu, i ens veurem de tornada a la primavera del 2024!

.

COMARCA: Pirineus
LLOC: Pirineus

Amb el suport de:

logo-nordic
Els últims Reportatges publicats:
Tour per la botiga de MeteoPiri...
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA
Obrim la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Per fi, després de molts mesos de feina, la botiga definitiva de MeteoPirineus és una realitat! Estem emocionats d'anunciar la inauguració del nostre nou espai aquest divendres.
REPORTATGES: METEOROLOGIA
MeteoArticle: les precipitacion...
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot don...
REPORTATGES: METEOROLOGIA