LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA

MeteoPirineus, MeteoTrekking Days: Jornades per descobrir el Pirineu a fons!

REPORTATGES: INICIATIVES
Fem muntanya? MeteoPirineus conjuntament amb PEUSA i la col·laboració de més de 12 entitats, hem organitzat un calendari de sortides per aquest estiu en 5 destinacions de la serralada, on realitzarem unes sortides interpretatives molt interessants i les complementarem amb visites culturals i bon menjar. Us expliquem totes les propostes, els obsequis i com et pots inscriure a continuació:
Jornades per descobrir el Pirineu a fons (1)

Tenim ganes de trepitjar Pirineu aquest estiu i com sempre, oferir a tots els nostres seguidors l’oportunitat de participar en els nostres guiatges interpretatius, on parlar de meteorologia, geologia, glacialisme, natura, etc, relacionat amb les nostres muntanyes..

Enguany però, hem volgut fer un pas més i complementarem aquestes sortides amb altres activitats turístiques, culturals i gastronòmiques, perquè la jornada sigui rodona i el resultat final és el següent:

Per fer-ho, hem creat conjuntament amb els companys de PEUSA, empresa amiga de MeteoPirineus i també amb altres marques relacionades amb el Pirineu, amb qui volem agrair immensament el seu suport, gràcies a tots, gaudirem d’unes activitats diverses i molt interessants. Detallem una mica:

21 de juliol VALL DE BONABÉ, Pallars Sobirà: Farem una excursió al port de Salau des de Bonabé, on comprovarem les diferències climàtiques entre els dos vessants del Pirineu. A continuació dinarem al refugi del Fornet i visitarem l’Ecomuseu de les valls d’Àneu. Agraïm a Turisme Pallars Sobirà el seu suport. TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ. Obertura d’inscripcions del 12 al 16 de juliol.

23 de juliol VALLS DEL PEDRAFORCA, Berguedà: Caminarem per la fageda del Gresolet, bosc que ens explica un fet climàtic peculiar d’aquest indret del Prepirineu.. A continuació anirem a dinar al refugi del Gresolet i completarem la jornada visitant centre d’interpretació de Fumanya. Agraïm a Turisme del Berguedà el seu suport. TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ. Obertura d’inscripcions del 17 al 22 de juliol.

28 de juliol VALL FOSCA, Pallars Jussà: Pujarem amb el telefèric de la Vall Fosca de Sallente fins a estany Gento, on farem una caminada fins al refugi de Colomina, on qui vulgui podrà dinar al refugi. Parlarem de la formació dels estanys de muntanya i els registres històrics del 1956. Tornarem a baixar i visitarem el museu hidroelèctric de Capdella. Agraïm a Turisme Vall Fosca el seu suport. TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ. Obertura d’inscripcions del 23 al 27 de juliol.

4 d’agost VALL DE BOÍ, Alta Ribagorça: Sortirem de Boí amb els taxis fins a Aigüestortes i anirem a peu fins a l’Estany Llong. Parlarem del clima del Parc Nacional i les antigues glaceres que cobrien la zona i dinarem (opcional) al refugi d’estany Llong. Tornarem a baixar amb taxi i la tarda estarà dedicada a la visita de Sant Climent de Taüll. Agraïm a Turisme Vall de Boí i al centre del romànic de la Vall de Boí el seu suport. TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ. Obertura d’inscripcions del 29 de juliol al 3 d’agost.

12 d’agost ESTANYS DE PESSONS, Encamp: Sortirem d’Encamp amb el Funicamp i agafarem un autocar i anirem a visitar les glaceres rocalloses dels estanys de Pessons, unes formacions glacials força desconegudes i que ens parlen d’un clima molt fred no fa tants anys. Després del dinar (lliure), visitarem cal Cristo a Encamp. Agraïm a Turisme Encamp el seu suport. TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ. Obertura d’inscripcions del 4 al 10 d’agost.

En finalitzar cada jornada i com a cirereta de l’activitat, regalarem a tots els participants 1 samarreta de SALOMON i també productes de VISIT PIRINEUS!

Les activitats tenen un preu de 10€ i inclou tots els serveis citats en els anteriors apartats, excepte els dinars de Vall Fosca, Vall de Boí i Encamp, que són optatius i a càrrec de cadascú. A la informació de cada ruta, s’especifica clarament tota la informació. Són sortides de nivell moderat a alta muntanya i que requereixen d’una condició física “adequada a la sortida”, consulteu la fitxa tècnica de cada excursió.

Per fer la inscripció, cal emplenar un formulari i fer el pagament per transferència bancària. Els grups de cada jornada estan limitats a 15 persones i hi haurà llista d’espera si se supera el nombre d’inscripcions.

Moltes ganes de gaudir amb tots vosaltres d’aquestes jornades!!

COMARCA: Pirineus
LLOC: Pirineus

Amb el suport de:

vallfosca
logo pallars sobirà turisme
logo vall de boí - meteopirineus
logo encamp - meteopirineus
logo-salomon-time-to-play
visit pirineus - meteopirineus catalans
Els últims Reportatges publicats:
MeteoArticle: les precipitacion...
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot don...
REPORTATGES: METEOROLOGIA
MéteoArticle: Explorant el Clim...
Pirineus
Pirineus
Benvinguts a un viatge en el temps, cap a una època on la Terra era un món completament diferent al que coneixem avui! Ens endinsem al Juràssic, un període fascinant que s'estén des de fa aproximadament 201 fins a 145 milions d'anys enrere, amb una bona representació d'aquest temps a moltes zones...
REPORTATGES: METEOROLOGIA
MéteoArticle: les crescudes del...
Pirineus
Pirineus
Seguim amb els méteo-articles parlant de diferents temàtiques relacionades amb el clima i les zones de muntanya. Avui us volem parlar del cabal dels rius, les seves crescudes i el risc d'inundacions en alguns indrets. Com s'han de gestionar aquests fenomens naturals? A continuació, entrem en deta...
REPORTATGES: METEOROLOGIA