LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA

Samarreta de MeteoPirineus

REPORTATGES: INICIATIVES
Arriba la samarreta de MeteoPirineus feta per Otso, un disseny exclusiu on trobaràs a la part devantera el Pedraforca, i a la part de darrere la Serra del Cadí. T'expliquem com el pots aconseguir:
samarreta-meteopirineus

Ja fa molt temps que molts de vosaltres ens demanàveu que volieu la samarreta tècnica de MeteoPirineus. Amb els companys d’Otso, hem fet aquesta samarreta exclusiva!

La teniu en tallatge home i dona i a un preu de 35€! La pots aconseguir a la nostra botiga de la Seu d’Urgell per 35€ o si vols, t’ho enviem a casa (+ despeses d’enviament) si ens escrius a meteopirineuscatalans@gmail.com!

Us expliquem més al vídeo:

.

COMARCA: Pirineus
LLOC: Pirineus

Amb el suport de:

logo-nordic
Els últims Reportatges publicats:
MeteoArticle: el fenomen de la ...
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA
MeteoArticle: l'efecte albedo a...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la ...
REPORTATGES: INICIATIVES