1 Lloguer gratuït durant un cap de setmana d'una urbancamper model NISSAN TOWNSTAR VENTUS propietat de Campertecnologies

INICI DEL SORTEIG: 29 gener 2024
FINAL DEL SORTEIG: 2 febrer 2024
JA TENIM GUANYADOR/A: @amarapura_

Increïble sorteig! Guanya un cap de setmana viatjant amb una urbancamper de Campertecnologies!

A Camper Tecnologies ens encanta viatjar, descobrir i conèixer nous llocs. Veure com viu la gent. Respirar l’aire fresc de les muntanyes, introduir-nos per carrerons a les ciutats, dormir a peu de platja. Perquè ens agrada viatjar, perquè viatgem i sabem del que parlem. Som concessionari oficial Nissan amb més de 30 anys d’experiència en la venda de vehicles i estem constantment investigant per a crear nous productes camper a un preu excepcional, amb les millors condicions financeres per a la seva adquisició i la millor garantia per a la tranquil·litat dels nostres clients..

És per això, que amb els amics de MeteoPirineus, farem el sorteig d’1 Lloguer gratuït durant un cap de setmana d’una urbancamper model NISSAN TOWNSTAR VENTUS propietat de Campertecnologies!!

Què cal fer? 🤔
– Seguir-nos a @meteopirineus i @campertecnologies 😉
– Etiquetar a 2 persones amb qui faràs aquest viatge 👭👫👬
– Com més comentaris deixis, més possibilitats tindràs de guanyar.🍀

Pots etiquetar tantes persones com vulguis. 🤪 El sorteig es farà el proper divendres, sort!
Gràcies a tots els participants 😊 i en especial a @campertecnologies 🤩!!

Als guanyadors, MAI els hi demanem d’emplenar formularis ni dades personals i menys bancàries, precaució amb les estafes! Fem saber a l’instagram i a la web, el nom de la persona guanyadora, i contactem personalment per missatge privat a Instagram.

IMPORTANT!! AQUÍ TENIU LES BASES DE CAMPER TECONOLIGIES. Al participar en el sorteig, s’eceotaran aquestes bases. La persona guanyadora disposarà de 15 dies naturals per fer la reserva de la cessió gratuïta del vehicle. Si no es fan en aquests 15 dies, el premi quedarà desert. Aquesta persona ha de ser major de 25 anys i tenir 2 anys d’antiguitat de permís de conduir. Un cop MeteoPirineus designi la persona guanyadora, la marca ja no tindrà cap responsabilitat i els següents passos s’haurà de fer entre la persona guanyadora i Camper tecnologies, signant el contracte de cessió, fent un dipòsit de fiança, assegurança i quilometratge màxim, així com la disponibilitat del lloguer que exclou ponts, Setmana Santa, i del 15 de juliol al 15 de setembre.

Pots consultar les bases del concurs a continuació (web). La finalitat d’aquests sorteig és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem! ☺️

Pots consultar les bases del sorteig. La finalitat és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem!