2 entrades a l'spa de Cerdanya Ecoresort i 2 inscripcions a la caminada popular Cerdanya - Alt Urgell de MeteoPirineus fins a 4 persones

INICI DEL SORTEIG: 17 març 2022
FINAL DEL SORTEIG: 25 març 2022
JA TENIM GUANYADOR/A: @walkingstar9

Gaudeix de 2 entrades a l’spa de Cerdanya Ecoresort i 2 inscripcions a la caminada popular Cerdanya – Alt Urgell de MeteoPirineus!

MeteoPirineus organitza el dia 2 d’abril del 2022 la 1a Caminada popular Cerdanya – Alt Urgell; de Bellver de Cerdanya a la Seu d’Urgell utilitzant el Camí de Sant Jaume.
Perquè sigui un cap de setmana perfecte, els amics de Cerdanya Ecoresort ens proposem gaudir de les seves instal·lacions i serveis únics a Cerdanya!

És per això que us proposem un super sorteig on tu i la persona mencionada qui guanyi el sorteig, podran gaudir d’una entrada per a dues persones a l’SPA de Cerdanya Ecoresort ideal per gaudir després de la caminada, ja que el sorteig també inclou dues inscripcions a la Caminada citada anteriorment del dia 2 d’abril del 2022.

Què cal fer? 🤔
– Seguir-nos a @meteopirineus i @CerdanyaEcoresort 😉
– Etiquetar la persona amb qui compartiràs l’experiència 👭👫👬
– Com més comentaris deixis, més possibilitats tindràs de guanyar.🍀

Pots etiquetar tantes persones com vulguis. 🤪 El sorteig es farà el proper divendres, sort!

Gràcies a tots els participants 😊 i en especial a en especial a @CerdanyaEcoresort🤩!! Us aconsellem que els seguiu a les seves xarxes!

La persona guanyadora tindrà dret a fer l’activitat mencionada, perdent el premi si no pot realitzar-la. L’entrada doble a l’Spa  de CerdanyaEcoresort, es podrà gaudir fins a 25/03/2023 (excepte ponts i vacances escolars).


Pots consultar les bases del concurs a continuació (web). La finalitat d’aquests sorteig és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem! ☺️

Amb el suport de

Pots consultar les bases del sorteig. La finalitat és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem! 

CHECKLIST PER FER LES TEVES PREVISIONS DEL PIRINEU

Gratis

Responsable: MeteoPirineus
Finalitat: Gestionar i enviar informació de butlletins i promocions a través del correu electrònic.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
DESTINATARIS: No se cediran a tercers excepte obligació legal.
DRETS: Pots exercir en qualsevol moment els teus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició y altres drets legalment establerts a través del següent email: info@meteopirineuscatalans.com
INFORMACIÓ ADDICIONAL: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí