2 entrades a l'spa de Cerdanya Ecoresort i 2 inscripcions a la caminada popular Cerdanya - Alt Urgell de MeteoPirineus fins a 4 persones

INICI DEL SORTEIG: 17 març 2022
FINAL DEL SORTEIG: 25 març 2022
JA TENIM GUANYADOR/A: @walkingstar9

Gaudeix de 2 entrades a l’spa de Cerdanya Ecoresort i 2 inscripcions a la caminada popular Cerdanya – Alt Urgell de MeteoPirineus!

MeteoPirineus organitza el dia 2 d’abril del 2022 la 1a Caminada popular Cerdanya – Alt Urgell; de Bellver de Cerdanya a la Seu d’Urgell utilitzant el Camí de Sant Jaume.
Perquè sigui un cap de setmana perfecte, els amics de Cerdanya Ecoresort ens proposem gaudir de les seves instal·lacions i serveis únics a Cerdanya!

És per això que us proposem un super sorteig on tu i la persona mencionada qui guanyi el sorteig, podran gaudir d’una entrada per a dues persones a l’SPA de Cerdanya Ecoresort ideal per gaudir després de la caminada, ja que el sorteig també inclou dues inscripcions a la Caminada citada anteriorment del dia 2 d’abril del 2022.

Què cal fer? 🤔
– Seguir-nos a @meteopirineus i @CerdanyaEcoresort 😉
– Etiquetar la persona amb qui compartiràs l’experiència 👭👫👬
– Com més comentaris deixis, més possibilitats tindràs de guanyar.🍀

Pots etiquetar tantes persones com vulguis. 🤪 El sorteig es farà el proper divendres, sort!

Gràcies a tots els participants 😊 i en especial a en especial a @CerdanyaEcoresort🤩!! Us aconsellem que els seguiu a les seves xarxes!

La persona guanyadora tindrà dret a fer l’activitat mencionada, perdent el premi si no pot realitzar-la. L’entrada doble a l’Spa  de CerdanyaEcoresort, es podrà gaudir fins a 25/03/2023 (excepte ponts i vacances escolars).


Pots consultar les bases del concurs a continuació (web). La finalitat d’aquests sorteig és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem! ☺️

Amb el suport de

Pots consultar les bases del sorteig. La finalitat és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem!