Guanya 1 panoràmica del Pirineu oriental de Summits_lcw

INICI DEL SORTEIG: 15 abril 2024
FINAL DEL SORTEIG: 19 abril 2024

Vols aconseguir un espectacular panoràmica del Pirineu oriental??

Els amics de @summits_lcw, ens obsequia amb una de les seves súpers panoràmiques, perquè puguis endur-te-la i gaudir d’aquesta impressionant vista del Pirineu oriental amb els seus cims,realizada des del turó de Castellsapera, en època hivernal durant la sortida de sol, a una distància en linia recta 80km! 30 captures en un pòster de 40cm x 200cm de paper mate de 230gr. Recorda que ben aviat, les podràs veure i comprar a la nostra botiga de MeteoPirineus. 😉

@Summits_lcw us envia una panoràmica a la vostra adreça!!

Què cal fer? 🤔
– Seguir-nos a @meteopirineus i @Summits_lcw 😉
– Etiquetar la persona amb qui li ensenyaràs la panoràmica penjada a la paret 👭👫👬
– Com més comentaris deixis, més possibilitats tindràs de guanyar.🍀

Pots etiquetar tantes persones com vulguis. 🤪 El sorteig es farà el proper divendres, sort!
Gràcies a tots els participants 😊 i en especial a @Summits_lcw per donar-nos el seu suport 🤩!! Us aconsellem que els seguiu a les seves xarxes!

Als guanyadors, MAI demanem emplenar formularis ni dades personals i menys bancàries, precaució amb les estafes! Fem saber a l’instagram i a la web, el nom de la persona guanyadora.

Pots consultar les bases del concurs a continuació (web). La finalitat d’aquests sorteig és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem! ☺️

Pots consultar les bases del sorteig. La finalitat és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem!