Guanya 2 sopars al Restaurant Arç, a Cerdanya Ecoressort!

INICI DEL SORTEIG: 12 febrer 2024
FINAL DEL SORTEIG: 16 febrer 2024

Vols aconseguir un espectacular sopar per a 2 persones al restaurant Arç??

Al restaurant Arç de Prullans, fusionem la riquesa de la cuina catalana amb èmfasi en la salut i la sostenibilitat. Us oferim una varietat de plats vegetarians, vegans i sense gluten, tot elaborat amb productes locals i ecològics. Una experiència gastronòmica excepcional enmig d’un entorn espectacular.

Cerdanya ecoresort ens obsequia amb un fantàstic sopar, perquè gaudeixis tu i la persona que mencionis, del bon menjar que ofereixen.

Què cal fer? 🤔
– Seguir-nos a @meteopirineus i @cerdanyaecoresort 😉
– Etiquetar la persona amb qui aniràs a sopar 👭👫👬
– Com més comentaris deixis, més possibilitats tindràs de guanyar.🍀

Pots etiquetar tantes persones com vulguis. 🤪 El sorteig es farà el proper divendres, sort!
Gràcies a tots els participants 😊 i en especial a Cerdanya Ecoresort per donar-nos el seu suport 🤩!! Us aconsellem que els seguiu a les seves xarxes!

Important, el guanyador/a haurà de consensuar les dates directament amb l’establiment i haurà de gaudir del sopar abans del 28/03/2024.
Als guanyadors, MAI demanem emplenar formularis ni dades personals i menys bancàries, precaució amb les estafes! Fem saber a l’instagram i a la web, el nom de la persona guanyadora.

Pots consultar les bases del concurs a continuació (web). La finalitat d’aquests sorteig és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem! ☺️

Amb el suport de

Pots consultar les bases del sorteig. La finalitat és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem!