Guanya una estada a Cal Paller!

INICI DEL SORTEIG: 13 setembre 2021
FINAL DEL SORTEIG: 17 setembre 2021
JA TENIM GUANYADOR/A: @mestres.merce

Vols aconseguir una espectacular estada per a 2 persones a Cal Paller ?

Cal Paller és una Masia aïllada de la Vall de la Vansa i Tuixent, probablement la Vall més desconeguda del Pirineu. Ens trobem a 1300 metres d’alçada i donada la posició de la casa, dalt d’un penya-segat, les vistes des de qualsevol racó hi són garantides. Gaudeix de les muntanyes, del bosc, i de les passejades i excursions que t’ofereix Cal Paller i el seu entorn sense agafar el cotxe.

Cal Paller ens obsequia amb una nit a casa seva amb esmorzar inclòs, per que gaudeixis tu i la persona que mencionis, del confort i el bon menjar que ofereixen.

Què cal fer? 🤔
– Seguir-nos a @meteopirineus i @calpaller 😉
– Etiquetar la persona amb qui utilitzaràs aquest kit 👭👫👬
– Com més comentaris deixis, més possibilitats tindràs de guanyar.🍀

Pots etiquetar tantes persones com vulguis. 🤪 El sorteig es farà el proper divendres, sort!
Gràcies a tots els participants 😊 i en especial a Cal Paller per donar-nos el seu suport 🤩!! Us aconsellem que els seguiu a les seves xarxes!

Important, el guanyador/a haurà de consensuar les dates directament amb l’establiment, amb dates subjectes a la disponibilitat de Cal Paller.


Pots consultar les bases del concurs a continuació (web). La finalitat d’aquests sorteig és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem! ☺️

Amb el suport de

Pots consultar les bases del sorteig. La finalitat és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem!