Sorteig de cap de setmana a MónNatura Pirineus per 4 persones!

INICI DEL SORTEIG: 22 gener 2024
FINAL DEL SORTEIG: 26 gener 2024
JA TENIM GUANYADOR/A: @lovefoodwineanscats

QUIN SORTEIG! Aconsegueix una estada de cap de setmana (nits de divendres i dissabte) a MónNatura Pirineus en mitja pensió en habitació de 4 persones. Molt senzill!

MónNatura Pirineus, un centre de natura imprescindible per conèixer els Pirineus! És un centre de natura de la Fundació Catalunya La Pedrera que ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb l’objectiu d’apropar els visitants a la natura i descobrir l’essència dels Pirineus, en el bonic paratge de les planes de Son a les Valls d’Àneu, Pallars Sobirà. Aquest 2024 obren les seves portes al 9 de febrer, així que serà una oportunitat fantàstica per descobrir aquest indret nevat!

Sortejarem 1 estada de cap de setmana per a 4 persones!!

Què cal fer? 🤔
– Seguir-nos a @meteopirineus i @monnaturapirineus 😉
– Etiquetar les persones amb qui voldries gaudir d’aquest cap de setmana 👭👫👬
– Com més comentaris deixis, més possibilitats tindràs de guanyar.🍀

El sorteig es farà el proper divendres, sort! Es podrà gaudir de qualsevol cap de setmana des de l’obertura fins al 21 de març del 2024.
Gràcies a tots els participants 😊 i en especial a @monnaturapirineus 🤩!!

Als guanyadors, MAI demanem emplenar formularis ni dades personals i menys bancàries, precaució amb les estafes! Fem saber a l’instagram i a la web, el nom de la persona guanyadora.

Pots consultar les bases del concurs a continuació (web). La finalitat d’aquests sorteig és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem! ☺️

Pots consultar les bases del sorteig. La finalitat és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem!