Sorteig de cap de setmana a MónNatura Pirineus per 4 persones!

INICI DEL SORTEIG: 15 juliol 2024
FINAL DEL SORTEIG: 19 juliol 2024

QUIN SORTEIG D’ESTIU! Aconsegueix una estada de cap de setmana (nits de divendres i dissabte) a MónNatura Pirineus en mitja pensió en habitació de 4 persones, amb l’activitat del “El camí del gat salvatge” inclosa. Molt senzill!

MónNatura Pirineus, un centre de natura imprescindible per conèixer els Pirineus! És un centre de natura de la Fundació Catalunya La Pedrera que ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb l’objectiu d’apropar els visitants a la natura i descobrir l’essència dels Pirineus, en el bonic paratge de les planes de Son a les Valls d’Àneu, Pallars Sobirà.

Sortejarem 1 estada de cap de setmana per a 4 persones + activitat “El camí del gat salvatge”

Què cal fer? 🤔
– Seguir-nos a @meteopirineus i @monnaturapirineus 😉
– Etiquetar les persones amb qui voldries gaudir d’aquest cap de setmana 👭👫👬
– Com més comentaris deixis, més possibilitats tindràs de guanyar.🍀

El sorteig es farà el proper dissabte, sort! Es podrà gaudir de qualsevol cap de setmana fins al mes de novembre 2024 inclòs.
Gràcies a tots els participants 😊 i en especial a @monnaturapirineus 🤩!!

Pots consultar les bases del concurs a continuació (web). La finalitat d’aquests sorteig és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem! ☺️

Pots consultar les bases del sorteig. La finalitat és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem!