Sorteig de dues entrades dobles al Palau de gel d'Andorra, Canillo!

INICI DEL SORTEIG: 13 maig 2024
FINAL DEL SORTEIG: 17 maig 2024

Nou sorteig per gaudir amb amics o família d’un dia ple d’emocions al Palau de Gel d’Andorra a Canillo, que encara l’estiu per a que ens puguem refrescar i de quina manera! Aconsegueix dues entrades dobles (una doble per tu i una doble per la persona que mencionis), Molt senzill!

Al palau de gel podreu patinar sobre gel en les sessions públiques , (dissabtes a les 20h si sou un
grup de mínim 10 persones, podreu fer partits de hoquei o cúrling) i la novetat, de la temporada es L’SPLASH, 3 tobogans a 7 metres d’alçada i 53 metres de recorregut a la nostra piscina climatitzada! Pels més petits tenim la piscina petita tematitzada i amb 2 tobogans petits i una cascada! A més, podreu practicar escalada en el nostre rocòdrom integral indoor de roca artificial. Les activitats les podreu combinar amb un àpat al nostre restaurant- cafeteria, on trobareu un xiquipark gratuït per als petits de la casa, o podreu jugar una partida de tennis taula.

Sortejarem 2 entrades dobles, una per tu i una per la persona que mencionis!

Què cal fer? 🤔
– Seguir-nos a @meteopirineus i @palaudegel 😉
– Etiquetar la persona amb qui aniràs al palau de gel 👭👫👬
– Com més comentaris deixis, més possibilitats tindràs de guanyar.🍀

Pots etiquetar tantes persones com vulguis. 🤪 El sorteig es farà el proper divendres, sort!
Gràcies a tots els participants 😊 i en especial a @palaudegel 🤩!!

Pots consultar les bases del concurs a continuació (web). La finalitat d’aquests sorteig és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem! ☺️

Pots consultar les bases del sorteig. La finalitat és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem!