Sorteig lloguer esqui EsportsFreeride

INICI DEL SORTEIG: 17 gener 2022
FINAL DEL SORTEIG: 19 gener 2022
JA TENIM GUANYADOR/A: laiafer121

Vols aconseguir 2 lloguers complets GAMMA OR, per 1 dia per 2 persones de ESPORTSFREERIDE.COM?Teniu ganes de neu?? EsportsFreeride.com és una botiga del lloguer d’Esquís de Pista, Esquís Freeride, Snowboards, Esquís de Muntanya i Raquetes de Neu. Situada al meravellós poble d’Ordino al Principat d’Andorra.Ofereix els serveis de reparació i encerat d’esquís, així com muntatge de fixacions i un llarg etcètera pel manteniment del teu material, amb una àmplia i demostrada experiència.També ofereix els serveis de Guiatges de Muntanya i Skimo. Sortegem 2 lloguers complets GAMMA OR, per 1 dia per 2 persones..

– Seguir-nos a @meteopirineus i @esports_freeride
– Etiquetar a la persona amb qui compartiràs l’experiència 
– Com més comentaris deixis, més possibilitats tindràs de guanyar.

Pots etiquetar tantes persones com vulguis a instagram  El sorteig es farà el proper divendres, sort! El guanyador o guanyadora haurà de reservar dia i hora anticipadament per poder assegurar la disponibilitat i ho podrà fer entre la finalització del sorteig i la setmana Santa del 2022.

Gràcies a tots els participants i en especial a Esports Freeride per donar-nos el seu suport !!

Pots consultar les bases del sorteig. La finalitat és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem!