Sorteig material Alpina ! Novembre 2022

INICI DEL SORTEIG: 21 novembre 2022
FINAL DEL SORTEIG: 25 novembre 2022
JA TENIM GUANYADOR/A: @alexkatet

Aconsegueix un lot de productes d’editorial Alpina relacionat amb la neu per aquest hivern i una caixa de mapes! Molt senzill!

Editonial Alpina son pioners en l’elaboració de cartografia i publicacions de caràcter excursionista i de muntanya. Des de fa més de setanta anys estan obstinats en el procés minuciós i precís que implica la realització de mapes i guies, fidels al compromís amb la cultura i el territori. El fort arrelament social i la bona acollida dels productes, ha permès arribar a diverses generacions que els hi hem atorgat la nostra confiança.

Sortejarem 1 pack de guies i mapes relacionats amb la neu i el Pirineu, i una caixa per guardar els teus mapes, un per tú i un per la persona que mencionis!

Què cal fer? 🤔
– Seguir-nos a @meteopirineus i @editorialalpina😉
– Etiquetar la persona amb qui utilitzaràs aquest kit 👭👫👬
– Com més comentaris deixis, més possibilitats tindràs de guanyar.🍀

Pots etiquetar tantes persones com vulguis. 🤪 El sorteig es farà el proper divendres, sort!


Gràcies a tots els participants 😊 i en especial a @editorialalpina 🤩!! Us aconsellem que els seguiu a les seves xarxes!


Pots consultar les bases del concurs a continuació (web). La finalitat d’aquests sorteig és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem! ☺️

Pots consultar les bases del sorteig. La finalitat és la promoció de les empreses del Pirineu. Treballant en xarxa, tots hi guanyem!