LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 17 i 18 d’octubre 2022 - onada de calor per l'octubre
De moment hem tingut un tastet de calor, comparat amb el pic de calor que tindrem el dimarts i dimecres, amb unes temperatures desmesuradament altes per trobar-nos a la segona meitat d'octubre.. La bona notícia, sembla que regarem bé entre dijous i divendres al Pirineu occidental i la temperatura llavors es normalitzarà. Ho detallem tot a continuació:
colors de tardor vall de Boí - MeteoPirineus (1)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 17 octubre 2022
Jornada amb un augment d'inestabilitat, més núvols i fins i tot, alguns ruixats entre el migdia i la tarda, sense descartar alguna tronada, tot i que no s'esperen pluges destacables. Temperatura una mica més baixa que diumenge. Vent del SW destacable a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 18 octubre 2022
Temps molt tranquil, amb jornada dominada pel sol, algunes pinzellades de núvols i sense precipitacions. Temperatura disparada, ambient càlid més propi d'inici d'estiu. Vent del SW més feble.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres més calor, amb temperatura molt càlida per l'època de l'any. Pendents a partir del vespre de dimecres i fins divendres, d'una possible situació de pluges del SW, que ens duria una bona regada al Pirineu occidental (Ribagorça, Pallars, Aran) i precipitacions febles a la resta, extrem perfilarem a la previsió de dimarts! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa del Cadí, carenant tota la serra!
Dissabte, 15 juny 2024
Us proposem una completa sortida a la serra del Cadí, per fer de punta a punta aquesta meravella de serra del Prepirineu català, tot passant per cims emblemàtics com Costa... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les precipitacions al Pirineu
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot donar a casa nostra! Ho veiem!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.