LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 31 d’octubre i 1 de novembre 2022 - front i temperatura més tardorenca
Front a la vista! Entre demà al vespre i dilluns al matí, en plena castanyada, ens creua un front mitjanament actiu que ens deixarà una mica de pluja i el més important, una temperatura més adient per inici de novembre.. Males notícies, les opcions de pluges importants que es veien fa uns dies per finals de setmana, s'han convertit en la visita d'un nou anticicló... Ho detallem tot a continuació:
tardor meranges - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 31 octubre 2022
Darrer dia d'uns dels octubres més càlids que hem viscut, amb trencament del temps super estable dels darrers dies.. Matí i migdia estable, però arriba un front que a partir del vespre deixaran pluges a moltes zones. Uns 15mm al Pirineu occidental, sobre els 10mm al central i uns 5 al Pirineu oriental. Temperatura estable, baixant en el moment de pluja. Nova jornada amb fort vent del SW a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 1 novembre 2022
El front deixarà pluges al llarg de la matinada, però al matí ja tindrem un temps estable i amb moltes clarianes. No plourà la resta del dia. Temperatura més de tardor. Vent del SW perdent intensitat.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Jornades dimecres i dijous amb una mica d0inestabilitat, nuvolositat variable i possibilitat de ruixats, tot i que poca quantitat de pluja. A partir de divendres amb els mapes actuals, tornaria unes quantes jornades d'anticicló.. Malauradament la sequera s'allarga uns dies més i la situació en algunes zones comença a ser preocupant. Potser a mitjans de mes es gira la truita, però ara per ara tampoc es veu res clar. DESCANSEM FINS AL 14 DE NOVEMBRE! Com cada any fem uns dies de descans per agafar amb moltes ganes la nova temporada de neu! Fins aviat!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Gran circular de la Carbassa, Cerdanya
Diumenge, 12 maig 2024
Us proposem una completa sortida per coronar un dels cims més emblemàtics del Cerdanya, la Carbassa, en una proposta de ruta circular que ens permetrà descobrir els fantàstics estanys d’alta... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MéteoArticle: les crescudes dels rius i el risc d'i...
Pirineus
Pirineus
Seguim amb els méteo-articles parlant de diferents temàtiques relacionades amb el clima i les zones de muntanya. Avui us volem parlar del cabal dels rius, les seves crescudes i el risc d'inundacions en alguns indrets. Com s'han de gestionar aquests fenomens naturals? A continuació, entrem en detalls:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.