LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 7 i 8 de desembre 2022 - Front potent pel dijous
Després d'un dimecres força tranquil, dijous donarem la benvinguda a un front de primera categoria, que ens durà precipitacions moderades al llarg de tota la jornada al Pirineu i Prepirineu. Després tindrem un divendres i dissabte amb moltes estones de sol però amb inestabilitat i ruixats de neu i fred, i més enllà incertesa... Comentem com aniran aquests dies festius a continuació:
snowmapPy5d
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 7 desembre 2022
Matí núvols i clarianes, tot i que els núvols aniran a més a la tarda i no es descarten alguns ruixats aquí i allà, tot i que en conjunt no plourà ni nevarà! Temperatura menys freda que jornades enrere. Vent força en calma.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 8 desembre 2022
Cel cobert tota la jornada i precipitacions que arribaran al Pirineu i Prepirineu a partir de mig matí. En total de la jornada es podran superar els 40mm al Pirineu occidental i els 20mm al oriental. Atenció, nevarà molt però força amunt, entorn dels 1.800m! Jornada menys freda. Vent del S destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Anem a descriure per sobre que sembla que tindrem dia a dia d'aquesta setmana festival per molts! Divendres 9: Amb els mapes actuals, matí amb precipitacions al Pirineu occidental, de neu per sobre dels 2.000m. Migdia treva i nous ruixats de neu a la tarda i nit, especialment al Pirineu occidental, començant a baixar fort la cota en acabar el dia. Dissabte 10: Cel mig mig, amb ruixats de neu especialment al matí al Pirineu occidental i a la tarda al Pirineu oriental i vessant nord. Ambient molt fred. Diumenge 11: Jornada estable i molt freda, esperant nevades a cotes baixes a darreres hores. Com sempre, caldrà consultar el pronòstic del dijous per afinar a la previsió dels propers dies, els mapes van bojos aquestes jornades!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Gran circular de la Carbassa, Cerdanya
Diumenge, 12 maig 2024
Us proposem una completa sortida per coronar un dels cims més emblemàtics del Cerdanya, la Carbassa, en una proposta de ruta circular que ens permetrà descobrir els fantàstics estanys d’alta... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MéteoArticle: les crescudes dels rius i el risc d'i...
Pirineus
Pirineus
Seguim amb els méteo-articles parlant de diferents temàtiques relacionades amb el clima i les zones de muntanya. Avui us volem parlar del cabal dels rius, les seves crescudes i el risc d'inundacions en alguns indrets. Com s'han de gestionar aquests fenomens naturals? A continuació, entrem en detalls:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.