LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 9 i 10 gener 2023 - situacions alternants
Fins demà al migdia, la nevada serà maca al Pirineu axial i vessant nord. Dimarts de treva anticiclònica, dimecres amb un front poc actiu i incertesa pel cap de setmana. Sembla que arriba dinamisme, però de moment, molta indefinició. Ho comentem amb detall a continuació:
nevada dia 8 gener - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 9 gener 2023
La matinada estarà marcada per les precipitacions moderades a moltes zones, amb més intensitat a tota la zona axial, vessant nord, i entre la Garrotxa i l'Empordà, zones que han quedat més al marge de moment del front que ens està creuant. A partir del migdia les clarianes aniran a més i la tarda ja tindrem domini del sol a bona part del Pirineu i Prepirineu, tret del vessant nord on encara els núvols seran presents i alguns possibles ruixats a la zona de l'Albera. La cota de neu ja serà baixa, arribant entorn dels 1.000m al matí. Ambient fred. Vent violent a cotes altes del nord. Torb!
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 10 gener 2023
Jornada de sol, amb alguns núvols decoratius que no donaran precipitacions. Ambient fred de nit i més agradable al migdia. Vent perdent molta intensitat.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres frontet que a la tarda i nit donarà entre 5 i 10mm en zones del vessant nord del Pirineu i poc o gens a la resta... Dijous i divendres estables, tot esperant a possibles canvis importants a partir del cap de setmana, extrem encara per confirmar, però que els mapes insinuen a entrades fredes i nevades abundants provinents del nord. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Gran circular de la Carbassa, Cerdanya
Diumenge, 12 maig 2024
Us proposem una completa sortida per coronar un dels cims més emblemàtics del Cerdanya, la Carbassa, en una proposta de ruta circular que ens permetrà descobrir els fantàstics estanys d’alta... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MéteoArticle: les crescudes dels rius i el risc d'i...
Pirineus
Pirineus
Seguim amb els méteo-articles parlant de diferents temàtiques relacionades amb el clima i les zones de muntanya. Avui us volem parlar del cabal dels rius, les seves crescudes i el risc d'inundacions en alguns indrets. Com s'han de gestionar aquests fenomens naturals? A continuació, entrem en detalls:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.