LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 28, 29 i 30 abril 2023 - calor, però esperant un front actiu!
Divendres i dissabte arriba el màxim de calor, amb valors entorn dels 30ºC a les valls del Prepirineu. Atenció però amb el front que ens arriba el cap de setmana! Matins estables, però dissabte a la tarda amb tempestes fortes i nova situació de tronades fortes entre la tarda de diumenge i dilluns, amb una brusca baixada de temperatura i cota de neu baixant als 1.700m.. Pont de 3 dies per tant, mogut! Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
pyreneessnownext3to6days.cc23
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 28 abril 2023
Continuarem amb un temps similar als dies anteriors, amb matí mig núvol i tarda amb nuvolades que donaran alguns ruixats o tronades. Poca cosa. Temperatura càlida amb ambient d'inici d'estiu. Vent destacable del SW.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 29 abril 2023
Matí amb cel mig cobert i estones de clarianes, però atenció, les tempestes, algunes fortes, ja podran arribar al migdia en zones del Pirineu axial i a la tarda arribar a la resta de zones i Prepirineu. Insistim que algunes podran ser fortes i acompanyades de calamarsa o pedra. Cota de neu molt alta, 2.900m. Temperatura càlida, tot i que refrescarà a la tarda amb les pluges. Vent de direcció variable en moment de ruixats.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 30 abril 2023
Tornarem a tenir un matí força estable, tot i que les nuvolades novament aniran a més i tindrem una tarda de ruixats i tempestes. No seran potser tant intenses al Pirineu occidental i ho seran més al oriental i Prepirineu. La cota de neu anirà baixant al vespre als 2.300m. Temperatura clarament més fresca.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dilluns arriba el prat fred, amb descens acusat de la temperatura i nevada entre feble i moderada al vessant nord per sobre dels 1.800m i més ruixats i tempestes al Pirineu oriental. Més enllà torna a pujar la temperatura uns dies, abans de més inestabilitat. Ho anirem seguint!! ESTAREM UNS DIES FORA!!! Ens tornem a trobar d'aquí una setmana!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa del Cadí, carenant tota la serra!
Dissabte, 15 juny 2024
Us proposem una completa sortida a la serra del Cadí, per fer de punta a punta aquesta meravella de serra del Prepirineu català, tot passant per cims emblemàtics com Costa... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les precipitacions al Pirineu
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot donar a casa nostra! Ho veiem!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.