meteopirineus 1900 x 350px
Previsió 21 i 22 d'agost 2023 - molta calor però amb fortes tempestes
Setmana per estar atents al cel! A partir de dilluns, les tempestes de tarda seran protagonistes i tanta tanta calor, algunes d'elles podran ser fortes o molt fortes. Així doncs precaució a muntanya amb aquests fenòmens violents! Per sort regarem força al llarg de la setmana, bo per pal·liar la sequera extrema que tornem a viure als nostres boscos i camps.. Però encara tindrem 4 dies més de forta calorada (amb el permís de les refrescades de les pluges), tot esperant la fi de la calor a partir de divendres. Ho detallem tot a continuació:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 21 agost 2023
Matí de sol, que anirà donant pas a nuvolades al migdia i a una tarda amb ruixats i tempestes que ja seran més extensos que els de diumenge i podran ser forts de forma puntual. Precaució amb la possibilitat de ventades i calamarsa o pedra. Temperatura molt càlida, pròpia d'onada de calor, tot i que després de ploure, notarem la refrescada. Vent poc destacable, tret de moments de tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 22 agost 2023
Jornada similar a dilluns, tot i que les tronades podrien començar en alguns punts ja al migdia i podrien arribar a més indrets i ser més fortes, precaució! Calor intensa, refrescant després de ploure. Vent poc destacable, tret de moments de tempesta.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
La calor serà molt intensa fins dijous, a partir de divendres la temperatura començarà a caure i ja no tornarem a patir aquesta calor extrema i fins i tot, farà fresca per acabar la setmana.. I pendents del cel, l'arribada de més aire fred, ens portarà més precipitacions! Hem de veure on i quanta en properes previsions! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
GEOLOGÍA DE L'ALT URGELL - ALBERT DE GRÀCIA
Dijous, 24 octubre 2024
Descobreix els secrets de la geologia de l’Alt Urgell! En aquesta xerrada, explorarem la formació del seu paisatge, els materials que el componen i les forces naturals que l’han modelat... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Descobrint les Glaceres Rocalloses: Relictes del Pa...
Comú d'Encamp
Andorra
Parlem de les glaceres rocalloses relictes! Aquestes extraordinàries formacions glacials molt presents al Pirineu, encara avui dia son confoses per simples tarteres de muntanya. Volem que tot amant del Pirineu les conegui i per això anem fins al circ de Pessons, del comú d’Encamp d’Andorra, per visitar-les i parlar-ne d’elle...
REPORTATGES: CIÈNCIA, METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ars - Ras de Conques
Alt Urgell
PN Alt Pirineu
Una opció fàcil i curta en ple PN de l'Alt Pirineu, on gaudirem d'increíbles paisatges i podrem fer un mos a un lloc encantador i molt agradable com es el Refugi Ras de Conques.
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.