meteopirineus 1900 x 350px
Previsió 6 i 7 de setembre 2023 - continua la setmana estival
Continuem més dies amb ambient d'estiu, calor, calitja, absència de precipitacions el que resta de setmana (finalment la previsió d'inestabilitat del cap de setmana, s'ha esfumat).. La propera setmana, sembla que si tindrem més moviment! Ho expliquem amb més detall i amb la previsió AUDIO a continuació:
Subenuix-Meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 6 setembre 2023
Jornada estiuenca, amb domini del sol, però amb cel blanquinós i mala visibilitat a causa de l'abundant calitja que tindrem provinent del Sàhara. Nuvolades de tarda, però sense precipitacions. Temperatura de d'estiu, tot i que baixen un parell de graus respecte dies enrere. Vent que perd molta força. Poques complicacions.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 7 setembre 2023
Dia completament estable, amb sol i calitja, que serà menys abundant amb el pas de les hores. Nuvolades de tarda, que potser deixaran algun xàfec al Pirineu occidental al vespre. Ambient càlid, tot i que pot baixar un parell de graus respecte a dilluns. Vent del S intens, tot i que menys fort que dilluns.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Tindrem temps molt estable el que resta de setmana, els mapes allarguen la situació estable una mica més i sembla que fins dilluns, no tindrem les primeres tronades, que ens podrien acompanyar la propera setmana.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
GEOLOGÍA DE L'ALT URGELL - ALBERT DE GRÀCIA
Dijous, 24 octubre 2024
Descobreix els secrets de la geologia de l’Alt Urgell! En aquesta xerrada, explorarem la formació del seu paisatge, els materials que el componen i les forces naturals que l’han modelat... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Descobrint les Glaceres Rocalloses: Relictes del Pa...
Comú d'Encamp
Andorra
Parlem de les glaceres rocalloses relictes! Aquestes extraordinàries formacions glacials molt presents al Pirineu, encara avui dia son confoses per simples tarteres de muntanya. Volem que tot amant del Pirineu les conegui i per això anem fins al circ de Pessons, del comú d’Encamp d’Andorra, per visitar-les i parlar-ne d’elle...
REPORTATGES: CIÈNCIA, METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ars - Ras de Conques
Alt Urgell
PN Alt Pirineu
Una opció fàcil i curta en ple PN de l'Alt Pirineu, on gaudirem d'increíbles paisatges i podrem fer un mos a un lloc encantador i molt agradable com es el Refugi Ras de Conques.
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.